Wandelvakanties

Wandelvakanties

Bij Decathlon vind je alles voor de perfecte wandelvakantie. Of je nu alleen, met je partner of met hele gezin op vakantie gaat, bij Decathlon hebben we het ruimste assortiment! Van wandelschoenen en rugzakken, tot tenten en wandelkleding. Een wandelvakantie gepland? Kijk eerst op Decathlon.nl!

Benieuwd naar onze andere sportieve vakanties? Klik dan hiernaast op de corresponderende foto en ontdek wat voor sportieve vakanties Decathlon jou te bieden heeft!

Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Price
61 Artikelen
4.5/5 Op basis van 1136 reviews

Bij Decathlon vind je alles voor de perfecte wandelvakantie

Heb je dit jaar een mooie wandelvakantie in de bergen gepland? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Bij Decathlon hebben we de ruimste keuze in producten voor de meest uitgebreide wandelvakantie. Van wandelschoenen en trekkingstentjes tot wandelkleding en backpacks. Een sportieve wandelvakantie begint bij Decathlon.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over sportieve wandelvakanties kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je strandvakantie artikelen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).