Strandvakantie

Strandvakanties

Bij Decathlon vind je alles voor de perfecte strandvakantie.

Strandvakanties
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Levertijd
Prijscategorie
145 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 2006 reviews

  Bij Decathlon vind je alles voor de perfecte strandvakantie

  Als je op vakantie richting het strand gaat is het van belang om goed voorbereid te zijn. Denk hierbij aan bescherming zoals zonnebrand en een parasol of UV-werende kleding. Daarnaast vind je bij Decathlon ook alles om actief bezig te zijn, van opvouwbare voetbalgoaltjes, tot bodyboards en snorkelmaskers. Een sportieve strandvakantie begint bij Decathlon.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over sportieve strandvakanties kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je strandvakantie artikelen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen