Kipsta Thermokleding

Kipsta Thermokleding

Bij Decathlon vind je de Kipsta Keepdry thermokleding collectie. Deze is in eerste instantie ontwikkeld voor voetballers, maar is ook te gebruiken door andere sporters zoals hockeyers, basketballers en rugbyers. De Keepdry collectie bestaat uit verschillende series thermoshirts en thermobroeken: de 100, 500 en 900 serie. De modellen uit de 100 serie zijn ontwikkeld voor de beginnende sporters die licht intensief bewegen. Voor de ervaren sporters die met hoge intensiteit bewegen hebben we de 500 serie. Tot slot de 900 serie die is ontwikkeld voor de sporters die willen sporten met koude temperaturen tot -10 graden celsius! Hoe hoger de serie, hoe technischer het shirt en hoe beter de zweetafvoer. Daardoor blijft het lichaam lekker warme en droog. Zo kom je warm je training en wedstrijd door!

Advies nodig?
Hoe kies ik Kipsta thermokleding?
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Type
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
Sticker
Kleur
Prijs
13,99
Vanaf
11,95
Vanaf 30,00 −31%
20,50
4.4/5 Op basis van 11545 reviews

Kipsta Keepdry Thermokleding kopen bij Decathlon

Bij Decathlon vind je Kipsta thermokleding voor heren, dames en kinderen. Kipsta thermokleding is gemaakt om het lichaam droog en daardoor warm te houden. De technische thermoshirts en thermobroeken zijn gemaakt van een lichte stof die het zweet snel en doeltreffend afvoeren. De shirts hebben duimgaten aan de onderkant van de mouwen zodat de mouwen niet omhoog kunnen kruipen.


De thermokleding bestaat uit 3 verschillende ranges.


* Range 100 is gemaakt voor beginnende sporters die bewegen met een lage intensiteit
* Range 500 is gemaakt voor gevorderde sporters die bewegen met een gemiddelde tot hoge intensiteit
* Range 900 is gemaakt voor ervaren sporters die sporten bij lage temperaturen tot -10 graden celsius

Naast de shirts en broeken wordt de range aangevuld met handschoenen, mutsen en nekwarmers. Deze zorgen ervoor dat je op de echte koude avonden en dagen je warmte goed vasthoudt op de plekken waar je die het meest verliest.