Kipsta Thermokleding

Kipsta Thermokleding

Bij Decathlon vind je de Kipsta Keepdry thermokleding range. Deze is in eerste instantie ontwikkeld voor voetballers, maar is ook te gebruiken door andere sporters zoals hockeyers, basketballers en rugbyers. De Keepdry range bestaat uit verschillende modellen thermoshirts en thermobroeken. Er zijn modellen uit de 100 serie, deze zijn ontwikkeld voor de beginnende sporter die licht intensief bewegen. Dan zijn er modellen uit de 500 serie die gemaakt zijn voor de ervaren sporters en tot slot is er de 900 serie die is ontwikkeld voor de sporters die sporten met een zeer hoge intensiteit! Hoe hoger de range hoe technischer het shirt en beter de zweetafvoer, waardoor het lichaam droog en warm blijft.
Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Levertijd
Kleur
Prijs
38 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 14015 reviews

  Kipsta Keepdry Thermokleding kopen bij Decathlon

  Bij Decathlon vind je Kipsta thermokleding voor heren, dames en kinderen. Kipsta thermokleding is gemaakt om het lichaam droog en daardoor warm te houden. De technische thermoshirts en thermobroeken zijn gemaakt van een lichte stof die het zweet snel en doeltreffend afvoeren. De shirts hebben duimgaten aan de onderkant van de mouwen zodat de mouwen niet omhoog kunnen kruipen.


  De thermokleding bestaat uit 3 verschillende ranges.


  * Range 100 is gemaakt voor beginnende sporters die bewegen met een lage intensiteit
  * Range 500 is gemaakt voor gevorderde sporters die bewegen met een gemiddelde tot hoge intensiteit
  * Range 900 is gemaakt voor ervaren sporters die bewegen met een een zeer hoge intensiteit

  Naast de shirts en broeken wordt de range aangevuld met handschoenen, mutsen en nekwarmers. Deze zorgen ervoor dat je op de echte koude avonden en dagen je warmte goed vasthoud op de plekken waar je die het meest verliest.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen