Strand bal

Strand bal

Vind je bal voor op het strand hier. We hebben ballen voor verschillende activiteiten die je kunt doen op het strand. Dus of je nu gaat voetballen, volleyballen, tennissen of rugbyen. Bij ons vind je altijd de juiste bal.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Sport
Geslacht
‪BALMAAT‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 10740 reviews

De strandballen van Decathlon

Ga jij binnenkort een dagje naar het strand? Vergeet dan niet om een strandbal mee te nemen! Met een strandbal weet je namelijk zeker dat je een sportieve, gezellige en leuke dag tegemoet gaat. Maar welke bal is eigenlijk geschikt voor op het strand? Bij Decathlon verkopen wij verschillende strandballen, we hebben ze hieronder voor jou op een rijtje gezet:

  • Wanneer je aan het strand denkt, denk je gelijk aan beachvolleybal. Onze beach balls beschikken over een dikke toplaag (gevoerd met een schuimlaag), waardoor je extra controle en een aangenaam balgevoel hebt.
  • Naast beachvolleybal kan je ook voor beachtennis kiezen. De beachtennisbal is van een sterke en soepele kunststof gemaakt. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor iedereen die met houten rackets speelt.
  • Ga je tijdens een stranddag lekker afkoelen in de zee? Neem dan een waterpolobal van WATKO mee! Deze ballen zijn bestand tegen water en beschikken over een antislip laag waardoor ze, ondanks dat ze nat zijn, nog eenvoudig te vangen zijn.
  • Uiteraard kan je op het strand ook een potje gaan voetballen.
Naar welke sport jouw voorkeur ook uit gaat, op het strand verveel je je met onze strandballen in ieder geval niet!

Opblaasbare strandballen

Het is je vast al eens opgevallen. Wanneer je bij Decathlon een strandbal koopt, zijn deze vaak al opgepompt. Maar wist je dat je deze ballen, ondanks dat ze al opgepompt zijn, eenvoudig leeg kunt laten lopen? Druk het ventiel in en voordat je het weet past de bal in je strandtas! En dankzij onze ballenpomp kan je, wanneer je op het strand bent, de bal weer eenvoudig oppompen.