Spikeball

Spikeball

Spikeball, roundball of roundnet koop je online bij Decathlon. We hebben een roundnet/roundball set met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Leuk voor in het park of op strand. Bekijk ook onze andere spellen, zoals frisbees en beachtennis. Koop roundball voordelig bij Decathlon!

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Kleur
Merk
Prijs
3.2/5 Op basis van 41 reviews

Wat is Spikeball of roundnet?

Spikeball, ook wel roundnet of roundball genoemd, kan op verschillende manieren gespeeld worden. Maar doorgaans wordt het met vier spelers gespeeld (2 tegen 2). Tussen beide teams staat er op de grond een ronde net. Het spel begint op het moment dat een speler de bal via het net serveert. Op deze manier schiet de bal omhoog en is het aan de tegenstander om de bal te raken. Net zoals bij volleybal mag ieder team de bal maximaal drie keer raken, voordat de bal weer op het net terecht komt. De bal is van plastic en heeft een omtrek van 30 centimeter.

Voordeel van Spikeball is dat de speelveld niet afgebakend wordt met een veld. De spelers mochten zich dus overal naartoe verplaatsen. Daag je tegenstanders dus uit en laat ze van links naar rechts rennen! Spikeball is eenvoudig te leren en geschikt voor alle leeftijden!

Spikeball bij Decathlon

Bij Decathlon vind je een roundnet set met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Op deze manier kan iedereen deze nieuwe, populaire sport uitproberen! Wie zien wij op het strand of in het park?