Opblaasbare boot

Opblaasbare boot

Wil je een opblaas boot, rubberboot of dinghy kopen? We hebben verschillende opblaasbare boten. Op sommige van onze rubberboten kun je een elektrische buitenboordmotor plaatsen. Je kunt er ook voor kiezen om met behulp van roeispanen sturen. We hebben ook oplbaasbare kano's en opblaasbare sup's. Koop jouw opblaasbare rubberboot of dinghy voordelig online bij Decathlon.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
799,00
1.265,60
Gumotex Palava Kano
Gumotex Palava Kano
GUMOTEX

Gumotex Palava Kano

Verkocht en verstuurd door BEWAK
4.3/5 Op basis van 5519 reviews

Een opblaasbare boot van Decathlon

Of je nou op zoek bent naar een opblaasbare boot waarmee je kunt zeilen of juist een opblaasbare boot om te kajakken. We verkopen verschillende opblaasboten bij Decathlon. Sinds enkele jaren zijn opblaasbare producten enorm gewild. Niet alleen omdat ze kwalitatief niet meer onderdoen voor niet opblaasbare boten. De ontwikkeling is zo snel gegaan dat de vraag regelmatig groter is dan het aanbod. Naast opblaasbare boten verkopen we ook bijbehorende motors. Zo ben je bij Decathlon in een keer klaar. Onze opblaasbare kajaks zijn vergelijkbaar met een opblaasbare rubberboot alleen veel duurzamer en zeker geschikt voor langere tochten.

Een opblaasbare boot met motor

Het hebben van een opblaasbare boot met motor is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij Decathlon kan je je eigen boot uitzoeken en daar een geschikte buitenboordmotor bij kopen. Het hebben van een opblaasbare rubberboot is in gemak heel veel makkelijker dan een harde boot. Je kunt hem namelijk overal mee naartoe nemen wat met een harde boot veel lastiger is. Dan heb je toch al snel een vaste ligplaats, haven of botenhelling nodig. Je opblaasbare boot met motor is geschikt om als visboot te gebruiken, maar natuurlijk ook voor pleziertochtjes en als bijboot voor bij je grote boot.

Onze opblaasbare zeilboot, de 5S van Tribord

Het is onze ontwikkelaars in Hendaye gelukt, zeilen toegankelijk maken voor iedereen. Met onze opblaasbare zeilboot ben je niet meer afhankelijk van een haven of een botenhelling om je boot te water te laten. Dit slimme ontwerp zorgt ervoor dat iedereen kan zeilen op de plaats waar je dat wil, afhankelijk van of je daar mag zeilen natuurlijk. Het is daarnaast erg eenvoudig in gebruik: een helmstok om te sturen en een schoot om het zeil te regelen. Er is geen enkele andere afstelling nodig, noch bij het monteren, noch tijdens het zeilen, zodat je ten volle kunt genieten. De meegeleverde windwijzer helpt je bij het afstellen van het zeil. Aan land is het zeil te verstellen van 5,7m2 tot 3m2.