Strandtas

Strandtas

Wil je een strandtas kopen kopen? We hebben grote en kleine strandtassen met en zonder rits. Een strandtas is essentieel als je een dag naar het strand gaat. We hebben ook goed isolerende koel-strandtassen en koelboxen. Handig om je drankjes en eten koud te houden. In een strandtas kun je spullen als een slippers, handdoeken, zonnebrand en zwemkleding makkelijk meenemen. Ook hebben we waterdichte tassen. Een leuke strandtas koop je voordelig bij Decathlon.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
39,99
Waterdichte rugzak 20 l zwart
ITIWIT

Waterdichte rugzak 20 l zwart

(697)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.6/5 Op basis van 7354 reviews

Een dagje naar het strand, maar wat voor strandtas neem je mee?

Tijdens een dagje naar het strand is een fijne strandtas altijd handig om mee te nemen. Maar met verschillende soorten kan het lastig kiezen zijn. Er zijn strandtassen met rits en zonder rits. Strandtassen die waterdicht zijn maar ook koeltassen die je als strandtas kunt gebruiken. Het kan nuttig zijn om een strandtas te kopen die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een waterdichte strandtas die je ook kunt gebruiken tijdens het suppen of kajakken. Maar ook een koeltas als strandtas gebruiken is altijd handig. Je spullen blijven namelijk lekker koel. Wist je trouwens dat je zonnebrand nooit in de volle zon moet bewaren? Deze wordt dan te warm en zal aan beschermend vermogen inleveren.

Een strandtas met rits kopen

Een strandtas met rits is altijd een goede keuze. De rits zorgt ervoor dat het meeste zand buiten je tas blijft en je spullen er niet uit kunnen vallen. Wil je liever een grote strandtas die eruit ziet als een soort shopper dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor deze strandtas. De strandtas heeft een handig hengsel en een waterdicht hoesje aan de binnenkant zodat je daar bijvoorbeeld je telefoon in kunt opbergen. Voor een dagje strand moet je soms best even een stukje wandelen vanaf een station of parkeerplaats. Daarom is het aan te raden een strandtas te kopen die fijn voelt aan je schouders. Naast de tas heb je vaak ook nog een stoeltje of een strandtent bij je dus je handen zijn al vol genoeg. Je zorgen maken over hoe je je strandtas moet vasthouden is dan ook zonde van de tijd. Vrijwel al onze strandtassen kun je gemakkelijk over een of beide schouders slingeren en zo genieten van je welverdiende dagje strand.