Watersport

Watersport

In de watersportwinkel van Decathlon vind je alles voor watersport: surfboards, SUP boards, kajaks, zeilmateriaal en meer. Bij veel watersporten is het verstandig om een wetsuit of zwemvest te dragen. Als het warm is, kun je watersport ook in je zwemkleding beoefenen. Koop jouw watersport artikelen in de watersportwinkel van Decathlon!

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
Alles voor het strand
Bekijk nu
4.3/5 Op basis van 129750 reviews

De watersportwinkel van Decathlon

Welkom in de watersportwinkel van Decathlon! In onze watersport webshop vind je alle watersportartikelen op één plek bij elkaar. Hier vind je alles voor jouw watersport passie! Van bodyboarden tot zeilen en van windsurfen tot snorkelen. Ook voor jouw zonvakantie slaag je bij Decathlon eigenlijk altijd. Bij een dagje op de boot mag een reddingsvest niet ontbreken en de Nabaiji microvezel handdoeken zijn niet meer weg te denken van het strand. Decathlon heeft als watersportwinkel zowel fysieke winkels als een watersport webshop. Voor alle watersporten staan onze medewerkers zowel online als offline voor je klaar. Bij elk artikel in onze webshop kun je een vraag stellen. Deze wordt door onze medewerkers, vaak zelf fanatieke watersporters, zo snel mogelijk beantwoord.

De oorsprong van watersport bij Decathlon

Wist je dat Tribord samen met Quechua de eerste ‘eigen’ merken waren bij Decathlon? Watersport is altijd heel belangrijk geweest. Zo zie je in de zomer eigenlijk altijd zowel watersport als kamperen vooraan in de winkels en zie je deze sporten als eerst wanneer je de website opent. Tribord was het merk voor alle watersporten bij Decathlon. Inmiddels heeft bijna elke watersport een eigen merknaam. Zo is Tribord nog steeds het merk voor zeilen. Daarnaast hebben we Nabaiji (zwemmen), Subea (snorkelenen duiken), Itiwit (stand up paddle en kajak), Olaian (surf) en Radbug (bodyboard). Deze merken zijn gevestigd in Hendaye, een kustplaats in Zuid-Frankrijk tegen de Spaanse grens aan. Daar bevindt zich ook de enige watersportwinkel van Decathlon. Deze winkel heeft namelijk alleen watersportartikelen, maar dat is niet het enige unieke. Als je naar boven loopt in de watersportwinkel kom je in de kantoren van Nabaiji en Olaian uit. Eigenlijk is de winkel het grote test center waar alle watersportartikelen worden bedacht en ontworpen.