Dubbele bolvormige & verluchte lens, matig weer.

Ski_Accessoires Ski_Accessoires - BONES 500 MATIG WEER ZWART P WED'ZE - Compario Families
Ski_Accessoires

SKI- EN SNOWBOARDBRIL ELK WEER BONES 500 S2 ZWART WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders die een skibril met geventileerde, bolvormige dubbele lens willen die niet beslaat, voor elk weer. Deze skibril biedt je een optimaal zicht op de skipiste bij elk weer. Het heeft een dubbele, geventileerde, bolvormige dampwerende lens.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8344096
TECHNISCHE INFORMATIE
UV-BESCHERMING Omdat uv-stralen zeer slecht zijn voor je ogen, zijn al onze brillen 100% uv-werend conform de EN 174-norm.
DUBBELE LENS Bril met dubbele lens die toelaat de dampvorming te beperken. De lucht die gevangen zit tusen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, zal er zich minder snel damp vormen op de binnenste lens van de bril. De binnenkant van de lens is ook dampwerend behandeld.
Bolvormige lens Een geïnjecteerde bolvormige lens biedt een uitstekende zichtbaarheid, omdat de lens geïnjecteerd is, omdat de lens geen vervormingen heeft voor een perfecte zichtbaarheid en tot slot dankzij de ronde vorm die de vorm van het oog perfect volgt. Doordat het oog, de richting waarin je kijkt, perfect loodrecht op de lens staat, is het beeld minder vervormd en dus van een perfecte kwaliteit.
Strap Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed. Antislip silicone band.
Microvezel etui Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daartoe het microvezel etui van Wed'ze. Dit etui is eveneens bedoeld om de lenzen schoon te maken, de stof is ideaal om de lens schoon te maken zonder krassen te maken.
EN 174-NORM: De EN 174-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën, of soortgelijke activiteiten, zoals snowboarden.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Ski_Accessoires - BONES 500 ELK WEER GRIJS -P WED'ZE
  WED'ZE SKI- EN SNOWBOARDBRIL BONES 500 ELK WEER GRIJS -P

  Vanaf   €39.99

 • Ski_Accessoires - BONES 500 ELK WEER ROZE -17 WED'ZE
  WED'ZE SKI- EN SNOWBOARDBRIL BONES 500 ELK WEER ROZE - 17

  Vanaf   €39.99

 • Ski_Accessoires - JULBO PIONEER ELK WEER -17 JULBO
  JULBO SKI- EN SNOWBOARDBRIL JULBO PIONEER ELK WEER WIT - 17

  Vanaf €59.99 - 33 % €39.99