Optimale condenswering bij zonnig of bewolkt weer.

Ski_Accessoires Wintersport - Bones 500 elk weer groen -17 WED'ZE - Skimateriaal
Ski_Accessoires

Ski- en snowboardbril Bones 500 elk weer groen - 17 WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders die een bril willen voor zonnig én bewolkt weer, die niet beslaat en die 100% UV-werend is. De BONES 500 is een skibril met een stijve sferische lens die optische vervorming beperkt. De lens is bruin zodat je zowel bij zonnig als bij bewolkt weer goed ziet en optimaal condenswerend.

Kleur : Anijsgroen

Maat

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€39.99 -25 %

Vanaf €29.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 21/02/2017 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8375240

Let op, de vooraad van onze wintersport producten in onze fysieke winkels is beperkt.

 

TECHNISCHE INFORMATIE
UV-BESCHERMING Omdat UV-stralen schadelijk zijn voor de ogen, zijn al onze skibrillen 100% UV-werend conform de norm EN 174. De skibril biedt de beste bescherming en omsluit de ogen perfect voor een goede bescherming tegen zowel de directe als de weerkaatsende UV-stralen.
OPTIMALE CONDENSWERING De OPTIMALE CONDENSWERING staat voor een uiterst efficiënte methode van Wedze om beslaan te voorkomen, die bestaat uit een dubbele lens met anti-fog coating aan de binnenkant en ventilatie via verluchtingsgaatjes in de lens en ook in het montuur van de skibril.
Voor een goede verluchting van de binnenkant van de bril moet je vermijden dat de verluchtingsgaatjes worden afgesloten door bijvoorbeeld een sjaal.
DUBBELE GEVENTILEERDE LENS Bril met dubbele lens om condensvorming te beperken. De lucht die opgesloten zit tussen de 2 lenzen vormt een thermische isolatie. Omdat de thermische schok minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenkant van de lens is ook dampwerend behandeld en is verlucht dankzij de verluchtingsgaten die zorgen voor de goede luchtcirculatie.
SFERISCHE LENS Een sferische vorm biedt het beste horizontaal en verticaal gezichtsveld. Hij zorgt ook voor de minste optische vervorming.
De buitenlens is in erg stevig polycarbonaat, de binnenlens is in proprionaatcellulose.
COMPATIBILITEIT MET SKIHELM Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wedze.
STRAP Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm hoog. Strook antislip silicone.
MICROVEZEL ETUI Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen door hem voor en na gebruik steeds in het micrvezel etui van Wed'ze op te bergen. Dit etui kun je ook gebruiken om de lens schoon te maken, de stof is ideaal om de lens schoon te maken zonder krassen te maken.
GEKLEURDE LENS MET MEERLAAGSE COATING Een gekleurde coating op de buitenzijde van de lens van de skibril (gekleurde Flash genoemd) vermindert het % doorgelaten licht dat op het oog terechtkomt, voor minder verblinding en een helderder beeld bij veel licht.
NORM EN 174: De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.
CONDENSVORMING VOORKOMEN Vocht bevordert het ontstaan van condens. Het is dus beter om je skibril niet over een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel nat absorberen. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril s' nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te starten met een perfect droge skibril.
VOORDELEN
Dampwerend Optimaal condenswerend door de dubbele geventileerde lens met antifog coating.
Zichtbaarheid Bruine lens voor goed zicht bij zonnig én bewolkt weer.
Gezichtsveld Sferische lens, groot horizontaal en verticaal gezichtsveld.
Draagcomfort Ergonomisch schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel.
Positiebehoud product Elastiek van 40 mm breed met dubbele strook antislip siliconen.
Instelbaar 2 gespen om de lengte van het elastiek snel te verstellen.
Compatibiliteit Vorm aangepast aan de helmen van Wedze.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Dry after each usage. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Als er spatten op je bril zijn gekomen, veeg je de glazen beter niet zo droog: hou je bril eerst even onder de kraan..
Voorraadinfo We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Ski_Accessoires - BONES 500 ELK WEER GRIJS -P WED'ZE
  WED'ZE SKI- EN SNOWBOARDBRIL BONES 500 ELK WEER GRIJS -P

  Vanaf   €39.99

 • Ski_Accessoires - BONES 500 ELK WEER ROZE -17 WED'ZE
  WED'ZE SKI- EN SNOWBOARDBRIL BONES 500 ELK WEER ROZE - 17

  Vanaf   €39.99

 • Ski_Accessoires - JULBO PIONEER ELK WEER -17 JULBO
  JULBO SKI- EN SNOWBOARDBRIL JULBO PIONEER ELK WEER WIT - 17

  Vanaf €59.99 - 33 % €39.99