Tolerantie voor fouten, grip en stabiliteit.

Ski_Materiaal Wintersport - Board Serenity 300 Evo WED'ZE - Snowboardmateriaal
  • Ski_Materiaal Wintersport - Board Serenity 300 Evo WED'ZE - Snowboardmateriaal
  • Ski_Materiaal Wintersport - Board Serenity 300 Evo WED'ZE - Snowboardmateriaal
  • Ski_Materiaal Wintersport - Board Serenity 300 Evo WED'ZE - Snowboardmateriaal
  • Ski_Materiaal Wintersport - Board Serenity 300 Evo WED'ZE - Snowboardmateriaal
  • Ski_Materiaal Wintersport - Board Serenity 300 Evo WED'ZE - Snowboardmateriaal
  • Ski_Materiaal Wintersport - Board Serenity 300 Evo WED'ZE - Snowboardmateriaal
Ski_Materiaal

Snowboard all mountain dames Serenity 300 Evo wit roze en paars WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: beginnende snowboardsters die een gemakkelijk snowboard willen voor op de piste om te leren snowboarden. Een snowboard met een grote tolerantie voor kantfoutjes om minder te vallen (soepele torsie tussen de voeten). Een goede grip en stabiliteit op de piste dankzij de klassieke camber en houten kern.
Maat

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€139.99 - %

Vanaf €139.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8370789
TECHNISCHE INFORMATIE
Woord van productmanager Dit is een gemakkelijk en toegankelijk snowboard om echt vooruitgang te maken. Om een snowboard met een betere prijs-kwaliteitsverhouding te bieden, hebben wij gewerkt aan het vervoer van onze snowboards. Dat is de reden waarom wij dit snowboard zonder bindingen aanbieden. En om het plezier van het riden en de levensduur van het board te behouden, hebben wij de houten kern behouden.
Type snowboarden / terrein De Serenity 300 Evo is perfect op de piste, in alle sneeuwomstandigheden.
Dankzij de kenmerken die het leerproces vergemakkelijken (soepele flex en torsie, klassieke, maar weinig uitgesproken camber, gerichte maar zachte vorm) glijd je ook gemakkelijk op poedersneeuw en kan je zelfs al een beetje beginnen freestylen. Dankzij de kern in hout kun je je board duwen op harde sneeuw en gaat het board ook langer mee.
Snowboard met directional shape De vorm van het board (of de "shape") is gericht, dat wil zeggen dat het board een voor- en achterkant heeft. Het is niet symmetrisch: - de achterkant van het board is iets smaller dan de voorkant,
- de bindingen en de contactpunten van het board op de sneeuw (setback) bevinden zich iets meer naar achteren. Een directional shape zorgt voor een betere grip in de bochten, een betere controle van het traject en meer veerkracht als je uit de bocht komt.
Klassieke camber Een klassieke camber is naar boven gebogen tussen de 2 contactpunten van het board op de sneeuw. Dankzij de elasticiteit van het board werkt de klassieke camber als een veer om grip te bieden op elk type sneeuw, dynamiek bij het veranderen van kant en veerkracht als je uit de bocht komt.
Soepele en tolerante flex De flex (stijfheid van het board tussen de voor- en achterkant) van de Bullwhip 300 Evo bedraagt ongeveer 2/5, wat soepel en tolerant is.
Dit type flex is erg homogeen van de nose tot de tail, wat een erg voorspelbaar bochtengedrag oplevert. Het nadeel is natuurlijk dat het board bij hoge snelheden of op ijzige sneeuw geen mooi gesneden bochten kan maken, en gaat roetsjen waardoor je automatisch afremt.
Soepele en tolerante torsie De torsie (stijfheid van het board in torsie tussen de voeten) bedraagt ongeveer 2/5, waardoor het board gemakkelijk kan worden gedragen, gemakkeljik draait en tolerant is voor fouten van de snijkant. Een soepele torsie geeft wat vrijheid aan de voeten onderling (door te overdrijven kan je de voorste voet kantelen op de hiel en de achterste voet op de tip). Dit is belangrijk als je een beginner bent om kantfoutjes te vergeven. De soepele torsie is ook aangepast om te freestylen/jibben.
Setback 10 mm Setback, dat is wanneer de steunpunten van het board op de sneeuw niet symmetrisch zijn ten opzichte van het midden van het board, maar naar achteren verschoven. De bindingen zijn dan eveneens met dezelfde afstand naar achteren verschoven.
10 mm setback => klassieke verplaatsing naar achteren van directionele boards. Het zorgt ervoor dat je je beter rechthoudt in de bochten en glijdt over de poedersneeuw aangezien het gewicht zich achteraan bevindt en de voorkant dus natuurlijk wordt opgeheven.
Technische informatie Breedte vooraan 277 mm / Midden 241 mm / Achteraan 277 mm (Grootte 146 cm)
Radius 8,0 m
Effectief mes 1050 mm
Aantal inserts: 8 + 8 (3 posities mogelijk door bindingen / 40 mm tussen elk)
Aanbevolen stance: 500 mm
Geëxtrudeerde zool / glijvermogen Geëxtrudeerd belag (productieproces, in tegenstelling tot gesinterd belag)
Biedt een normaal glijvermogen, en goede weerstand in de loop van de tijd. Moet regelmatig worden onderhouden: Idealiter, waxen na 5 tochten, en minimum 1 keer per jaar:
- hetzij aan het begin van het seizoen om te beginnen met een board dat erg goed glijdt
- hetzij aan het einde van het seizoen om de zool te voeden door de wax in de diepte in de zool te laten dringen tijdens de zomer (idealiter bindingen onderaan).
Welke maat kiezen voor mijn Serenity 300 Evo ? In het algemeen kies je, voor gebruik op elk terrein, ongeveer -15 tot -20 cm. (bijvoorbeeld, een meisje van 1m66 kan een board nemen tussen 151 en 146cm). _ Hoe kleiner, hoe gemakkelijker.
Het wordt ook aangeraden voor grote mensen die weinig wegen. _ Hoe groter, hoe stabieler bij hoge snelheid.

142 cm WIDE (30 - 60 kg) => 1m57 tot 1m65
146 cm WIDE (40 - 70 kg) => 1m61 tot 1m70.
VOORDELEN
Veelzijdigheid 60% piste / 30% buiten de piste / 10% park
Wendbaarheid Soepele torsie = erge gemakkelijke kleine bochten. Beperkte grip op rode piste.
Drijfvermogen Klassieke camber + nr achter gepl inserts 10 mm (setback) = normaal drijfverm.
Grip Klassieke camber + soepele torsie = goede grip en gemakkelijk roetsjen.
Aanpasbaarheid 142 cm : 1m57 tot 1m65
146 cm : 1m61 tot 1m68.
Stijfheid Soepele flex + houten kern = zacht en progressief van kant wisselen.
Tolerantie Afgeronde shape + soepele flex om kantfoutjes en vallen te beperken
Glijvermogen Zool in geëxtrudeerd PE (extruded base). Normaal glijvermogen.
KENMERKEN
Enkel board.
Expedite 300 aanbevolen
Wide
Neen
Camber
Klassiek
Vorm
DIRECTIONAL
Pack / Board
Alleen snowboard
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Board
70.00% Hout, 20.00% Glasvezel, 10.00% Epoxy
Voorraadinfo De kanten goed afdrogen aan het einde van de dag zodat ze niet roesten. Regelmatig waxen, idealiter na elk 5 tochten. Bewaren uit de zon.
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: