TEVREDEN KLANTEN EN SPORTERS, DAT IS ONS BEROEP

BETALEN ZONDER ZORGEN

Wij bieden u een volledig beveiligde betaalomgeving, en een garantie van minimaal twee jaar op al uw aankopen. Decathlon.nl biedt u meerdere betaalmethoden:

Betalen via iDeal

Betalen met iDeal

Betalen met iDeal is een gemakkelijke, snelle en veilige manier om online te shoppen. Direct tijdens het bestelproces kunt u de betaling afhandelen met uw eigen bank. U betaalt in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiliging van uw eigen bank.
Betalen via iDeal is bij Decathlon.nl altijd gratis.

Betalen via creditcard

Betalen met Creditcard (MasterCard en Visa)

U kunt ook betalen met creditcards van Visa en MasterCard. Onze servers worden goed beveiligd om te voorkomen dat creditcardgegevens van gebruikers toegankelijk zijn voor onbevoegden en om de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. Decathlon gebruikt de standaardversleutelingsnorm SSL (Secure Sockets Layer), het hoogste beveiligingsniveau voor webbeveiligde programma's.
Het bedrag wordt op het moment van bestelling van uw creditcard afgeschreven.

Betalen via E-cheque

Betalen met e-voucher

Wanneer u een of meerdere e-vouchers van Decathlon heeft, kunt u deze gebruiken voor de volledige of gedeeltelijke betaling van uw bestelling. U vult uw e-voucher in op onze betaalpagina. Om via internet te kunnen betalen met uw e-voucher, heeft u ook een unieke pincode nodig. Deze pincode staat op uw e-voucher vermeld.
Een e-voucher is een waardebon die u krijgt als u 400 punten gespaard heeft met de Decathlon klantenkaart. Indien u interesse heeft in een klantenkaart, klik dan hier.

Minimaal twee jaar garantie

Minimaal twee jaar garantie op al uw aankopen

Decathlon biedt u minstens 2 jaar garantie op alle artikelen die u in de webwinkel of in de winkel koopt. Een defect artikel mag u binnen twee jaar in de winkel of via de webwinkel omruilen. We kunnen u ook het bedrag terugbetalen. Niet goed = geld terug.