Een band die je geruststelt.

Onderdelen Onderdelen - Band Rubino Pro Tech 700x25 SIRE VITTORIA - Compario Families
 • Onderdelen Onderdelen - Band Rubino Pro Tech 700x25 SIRE VITTORIA - Compario Families
 • Onderdelen Onderdelen - Band Rubino Pro Tech 700x25 SIRE VITTORIA - Compario Families
 • Onderdelen Onderdelen - Band Rubino Pro Tech 700x25 SIRE VITTORIA - Compario Families
 • Onderdelen Onderdelen - Band Rubino Pro Tech 700x25 SIRE VITTORIA - Compario Families
Onderdelen

Raceband Vittoria Rubino Pro Tech soepele hieldraad 700x25 / Etrto 25-622 SIRE VITTORIA

SIRE VITTORIA
Ontworpen voor: regelmatig racefietsen, ideaal voor trainingen of cyclo's. Band Vittoria Rubino Protech 700x25, voor trainingen en cyclo's.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8314710
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je racebanden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Tekenen van slijtage zijn bijvoorbeeld een uitrafelend loopvlak, kleine scheurtjes in het rubber, een afgeplat loopvlak en uiteraard, een zichtbaar bandenkarkas. Gevallen genoeg dus waarin je band aan vervanging toe is.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je banden juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Onderdelen - BAND EQUINOX KEVLAR 700x23 HUTCHINSON
  HUTCHINSON RACEBAND EQUINOX KEVLAR 700X23 VOUWBAND ETRTO 23-622

  Vanaf €19.99 - 25 % €14.99

 • Onderdelen - Band Resist 9 700x25 PROTECT+ B'TWIN
  B'TWIN RACEBAND RESIST 9 700X25 PROTECT+ VOUWBAND ETRTO 25-622

  Vanaf   €15.99

 • Onderdelen - RACEBAND RANDONNEUR 700x28 VITTORIA
  VITTORIA RACEBAND RANDONNEUR 700X28 MET ANTILEKBESCHERMING ETRTO 28-622

  Vanaf   €15.99