Uitzonderlijk rendement, verbluffende grip.

Onderdelen Onderdelen - Band Python II 27.5x2.1 TLR HS HUTCHINSON - Compario Families
  • Onderdelen Onderdelen - Band Python II 27.5x2.1 TLR HS HUTCHINSON - Compario Families
  • Onderdelen Onderdelen - Band Python II 27.5x2.1 TLR HS HUTCHINSON - Compario Families
  • Onderdelen Onderdelen - Band Python II 27.5x2.1 TLR HS HUTCHINSON - Compario Families
  • Onderdelen Onderdelen - Band Python II 27.5x2.1 TLR HS HUTCHINSON - Compario Families
Onderdelen

MTB-band Hutchinson Python II 27.5x2.1 tubeless ready hardskin ETRTO 52-584 HUTCHINSON

HUTCHINSON
Ontworpen voor: regelmatige en intensieve MTB-ritten op droog terrein of wat losser zand. Band Hutchinson Python II 27.5 x 2.10 Tubeless Ready. Een heus icoon, in zijn herziene versie meervoudig winnaar van de wereldbeker XC.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8329834
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Dat staat immers in direct contact met de ondergrond en bepaalt dus de efficiëntie van een band. Een buitenband is versleten en moet vervangen worden wanneer de nopjes op het loopvlak zodanig afgesleten zijn dat ze nog maar even ver uitsteken als de zijnopjes.
Hoe neem je een buitenband af? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe leg ik de band er weer op? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt).
Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe een band oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online.
Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen.
Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip.
Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten.
Tubeless ready: Deze band kan je ook tubeless monteren (zonder binnenband), op voorwaarde dat je speciale tubeless-velgen hebt.
Om het risico op lekrijden te beperken en de drukvastheid te verbeteren, gebruik je best een speciale, preventieve Tubeless-vloeistof.
Om een tubeless-band op te pompen gebruik je best een compressor of een hogedrukpomp. Tubeless Ready optimaliseert de grip en zorgt voor een doeltreffend comfort.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
het Wheel Energy-lab, dat samenwerkt met de grootste merken wereldwijd, meet verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, levensduur, rendement...
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: