Uitzonderlijke grip voor een unieke beleving.

Onderdelen Fietsen - Band MTB WILD GRIP'R 26
  • Onderdelen Fietsen - Band MTB WILD GRIP'R 26
  • Onderdelen Fietsen - Band MTB WILD GRIP'R 26
  • Onderdelen Fietsen - Band MTB WILD GRIP'R 26
  • Onderdelen Fietsen - Band MTB WILD GRIP'R 26
  • Onderdelen Fietsen - Band MTB WILD GRIP'R 26
Onderdelen

Band MTB WILD GRIP'R 26x2.10 Tubeless Ready / ETRTO 54-559 MICHELIN

MICHELIN
Ontworpen voor: intensief cross-country mountainbiken op gemengd terrein Band Michelin Wild Grip'r 26x2.10 om te mountainbiken op gemengd terrein.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€22.99 - %

Vanaf €22.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8329611
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Dat staat immers in direct contact met de ondergrond en bepaalt dus de efficiëntie van een band. Een buitenband is versleten en moet vervangen worden wanneer de nopjes op het loopvlak zodanig afgesleten zijn dat ze nog maar even ver uitsteken als de zijnopjes.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg door aan de kant tegenover het ventiel te beginnen. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je banden juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tubeless ready: Deze band kan je ook tubeless monteren (zonder binnenband), op voorwaarde dat je speciale tubeless-velgen hebt. Om het risico op lekrijden te beperken en de drukvastheid te verbeteren, gebruik je best een speciale, preventieve Tubeless-vloeistof. Om een tubeless-band op te pompen gebruik je best een compressor of een hogedrukpomp. Tubeless Ready optimaliseert de grip en zorgt voor een doeltreffend comfort.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden en wielen van 26".
Grip Doeltreffende grip op de hellingshoek en op schuine stukken.
Perforatiebestendig Extra bestand tegen lekrijden.
Rendement GU M-X Series-compound voor een weergaloze grip en duurzaamheid.
Lichtheid Gewicht: 610 g. Vouwband.
Vlotte montage / demontage Als je deze band oplegt zonder binnenband, dan heb je antilekvloeistof nodig.
KENMERKEN
Gebruik
gemengd terrein
Bandenmaat
26x2.10
Hieldraad
soepel
ETRTO
54-559
TPI
60
Gewicht
610 g.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Om de kwaliteiten van de band optimaal te benutten, moet de druk afhankelijk van het weer 2,0 tot 4,0 bar bedragen. Controleer ook regelmatig de staat van het loopvlak van de band, om elk risico op lekrijden of ongevallen te vermijden.
Voorraadinfo Dankzij de soepele hieldraad kun je deze band vlot opvouwen om hem gemakkelijk mee te nemen en te bewaren.
Gebruikslimiet Respecteer altijd de aangegeven bandendruk.
Instructies Voor meer informatie, lees de instructies .
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: