De perfecte band voor in de stad

Fietsen_Accessoires Fietsen_Accessoires - Band City 5 Protect 700x45 B'TWIN - Compario Families
  • Fietsen_Accessoires Fietsen_Accessoires - Band City 5 Protect 700x45 B'TWIN - Compario Families
  • Fietsen_Accessoires Fietsen_Accessoires - Band City 5 Protect 700x45 B'TWIN - Compario Families
  • Fietsen_Accessoires Fietsen_Accessoires - Band City 5 Protect 700x45 B'TWIN - Compario Families
Fietsen_Accessoires

Band City 5 Protect 700x45 / ETRTO 44-622 B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: regelmatige ritten in de stad, maar evengoed perfect voor je alledaagse verplaatsingen. Draadband B'TWIN City 5 Protect 700x45, ideaal voor dagelijkse verplaatsingen.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€12.99 -23 %

Vanaf €9.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 26/12/2016 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8350614
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Tekenen van slijtage zijn bijvoorbeeld een uitrafelend loopvlak, kleine scheurtjes in het rubber, een afgeplat loopvlak en uiteraard, een zichtbaar bandenkarkas. Signalen genoeg dus wanneer je band aan vervanging toe is.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg door aan de kant tegenover het ventiel te beginnen. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je banden juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden van 700x35 tot 700x45 en wielen van 700 (28").
Perforatiebestendig Met antilekversteviging, ideaal voor dagelijks gebruik.
Grip Enkel nopjes op de zijkant van het loopvlak, voor een goede grip.
Zichtbaarheid Reflecterende flanken, om altijd gezien te worden!
Fietscomfort Het karkas van 22 TPI maakt deze band comfortabel en duurzaam.
Lichtheid Gewicht: 870 g. draadbandversie.
KENMERKEN
Gebruik
wegen en paden
Bandenmaat
700x45
Hieldraad
stijf
ETRTO
44-622
TPI
22
Gewicht
870 g.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Membraan
20.0% Rubber, 80.0% Natuurlijk rubber - latex
Voorraadinfo Deze band heeft een stijve hieldraad, je vouwt hem dus beter niet op om schade te voorkomen. Bewaar hem in zijn oorspronkelijke vorm.
Gebruikslimiet Respecteer altijd de aangegeven bandendruk.
Instructies Voor meer informatie, lees de instructies .
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Producttest Bij B'TWIN werken we aan de banden van de toekomst. Onze O&O-ingenieurs bedenken en ontwikkelen ze in onze internationale hoofdzetel in het Franse Rijsel. Daar worden de banden getest in onze laboratoria en in gebruik goedgekeurd door een team van profrenners, om een onberispelijke kwaliteit te verzekeren. Die technische knowhow herkent u aan het label "DESIGNED IN FRANCE" dat op de banden gedrukt staat.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: