Een van dé referenties van de voorbije 20 jaar!

Onderdelen Fietsen - Band BMX RACE 20x1.75 B'TWIN - Fietsonderdelen
Onderdelen

Band BMX RACE 20x1.75 B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: wielen van 20" en BMX Race. Band BMX Race 20x1.75 met zandprofiel.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€9.99 -10 %

Vanaf €8.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 21/02/2017 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 2616423
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Dat staat immers in direct contact met de ondergrond en bepaalt dus de efficiëntie van een band. Een buitenband is versleten en moet vervangen worden wanneer de nopjes op het loopvlak zodanig afgesleten zijn dat ze nog maar even ver uitsteken als de zijnopjes.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de band van de velg lichten met behulp van speciale bandenlichters.
Hoe je band weer opleggen? Om de band terug te plaatsen, moet je er vooral op letten dat je een van de twee hieldraden (stijf of soepel, naargelang het model, en bepalend voor de vorm van je band) op de velg legt. Daarna pomp je de binnenband ongeveer voor een derde op voordat je hem op de velg legt (door de band vooraf wat op te pompen raakt hij niet gekneld). Vervolgens leg je de tweede hiel op de velg vanaf de overzijde van het ventiel.
Hoe je banden juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden en wielen van 20".
Grip Een profiel dat een uitzonderlijke grip biedt op onverharde weg.
KENMERKEN
Gebruik
zandprofiel
Bandenmaat
20x1.75
Hieldraad
stijf
ETRTO
47-406
TPI
22
Gewicht
560 g.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Respecteer altijd de aanbevolen bandendruk.
Voorraadinfo Deze band heeft stijve hieldraden, je vouwt hem dus beter niet op om schade te voorkomen. Bewaar hem in zijn oorspronkelijke vorm.
Gebruikslimiet Slippen doet de banden sneller slijten.
Instructies Voor meer informatie, lees de instructies .
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Producttest Bij B'TWIN werken we aan de banden van de toekomst. Onze O&O-ingenieurs bedenken en ontwikkelen ze in onze internationale hoofdzetel in het Franse Rijsel. Daar worden de banden getest in onze laboratoria en in gebruik goedgekeurd door een team van profrenners, om een onberispelijke kwaliteit te verzekeren. Die technische knowhow herkent u aan het label "DESIGNED IN FRANCE" dat op de banden gedrukt staat.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Onderdelen - Trekkingband 24x1.75 B'TWIN
  B'TWIN TREKKINGBAND GRIP 24X1.75 DRAADBAND ETRTO 44-507

  Vanaf   €9.99

 • Onderdelen - Band voor kinderfiets 24x1.95 B'TWIN
  B'TWIN BAND VOOR KINDERFIETS 24X1.95 DRAADBAND ETRTO 47-507

  Vanaf   €9.99

 • Onderdelen - MTB-band kinderen 20x1.95 B'TWIN
  B'TWIN MTB-BAND VOOR KINDEREN 20X1.95 DRAADBAND ETRTO 47-406

  Vanaf   €9.99