Voelt zich overal thuis.

Onderdelen Fietsen - Band 20x1.75 original B'TWIN - Fietsonderdelen
Onderdelen

Band voor kinderfiets 20x1.75 original / ETRTO 44-406 B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: wielen van 20" en ritten op verharde en onverharde weg. Hybrideband 20x1.75 voor ritten op verharde weg en goed berijdbare onverharde paden.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€7.99 -13 %

Vanaf €6.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 21/02/2017 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 5184043
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Dat staat immers in direct contact met de ondergrond en bepaalt dus de efficiëntie van een band. Een buitenband is versleten en moet vervangen worden wanneer de nopjes op het loopvlak zodanig afgesleten zijn dat ze nog maar even ver uitsteken als de zijnopjes.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de band van de velg lichten met behulp van speciale bandenlichters.
Hoe je band weer opleggen? Om de band terug te plaatsen, moet je er vooral op letten dat je een van de twee hieldraden (stijf of soepel, naargelang het model, en bepalend voor de vorm van je band) op de velg legt. Daarna pomp je de binnenband ongeveer voor een derde op voordat je hem op de velg legt (door de band vooraf wat op te pompen raakt hij niet gekneld). Vervolgens leg je de tweede hiel op de velg vanaf de overzijde van het ventiel.
Hoe je band juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden en wielen van 20".
Grip Geschikt voor droge en goed berijdbare wegen.
KENMERKEN
Gebruik
verharde en onverharde weg
Bandenmaat
20x1.75
Hieldraad
stijf
ETRTO
44-406
TPI
22
Gewicht
600 g
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling 1 band 20x1.75 met staaldraad en karkas van 30 TPI.
Onderhoudstips Om optimaal te genieten van de eigenschappen van deze band, raden we aan hem op te pompen tot een druk tussen 2,8 en 4,1 bar, naargelang de ondergrond. Controleer daarnaast geregeld het karkas van de band om lekrijden en ongevallen te vermijden.
Voorraadinfo Deze band heeft stijve hieldraden, je vouwt hem dus beter niet op om schade te voorkomen. Bewaar hem in zijn oorspronkelijke vorm.
Gebruikslimiet Slippen doet de banden sneller slijten.
Instructies Voor meer informatie, lees de instructies .
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Producttest Bij B'TWIN werken we aan de banden van de toekomst. Onze O&O-ingenieurs bedenken en ontwikkelen ze in onze internationale hoofdzetel in het Franse Rijsel. Daar worden de banden getest in onze laboratoria en in gebruik goedgekeurd door een team van profrenners, om een onberispelijke kwaliteit te verzekeren. Die technische knowhow herkent u aan het label "DESIGNED IN FRANCE" dat op de banden gedrukt staat.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Onderdelen - Band kinderfiets 12x1.75 B'TWIN
  B'TWIN BAND VOOR KINDERFIETS 12X1.75 DRAADBAND / ETRTO 44-203

  Vanaf   €7.99

 • Onderdelen - MTB-band kinderen 16x1.95 B'TWIN
  B'TWIN MTB-BAND KINDEREN 16X1.95 DRAADBAND ETRTO 47-305

  Vanaf   €7.99

 • Onderdelen - Band kinderfiets 14x1.95 B'TWIN
  B'TWIN BAND KINDERFIETS 14X1.95 DRAADBAND ETRTO 47-254

  Vanaf   €7.99