Het badpak voor ervaren zwemsters.

Zwemmen_Zwemkleding Zwemmen_Zwemkleding - Badpak Lidia zwart NABAIJI - Compario Families
  • Zwemmen_Zwemkleding Zwemmen_Zwemkleding - Badpak Lidia zwart NABAIJI - Compario Families
  • Zwemmen_Zwemkleding Zwemmen_Zwemkleding - Badpak Lidia zwart NABAIJI - Compario Families
  • Zwemmen_Zwemkleding Zwemmen_Zwemkleding - Badpak Lidia zwart NABAIJI - Compario Families
Zwemmen_Zwemkleding

Badpak Lidia zwart NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: intensieve zwemsters, voor binnen en buiten. Badpak met erg open rug en smalle schouderbandjes voor een sportieve en vrouwelijke look.

Kleur : ZWART

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€19.99 -25 %

Vanaf €14.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 01/11/2016 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8291408
TECHNISCHE INFORMATIE
Je gebruik Intensief zwemmen: intensieve zwemsters zitten minstens drie keer per week in het zwembad. Ze verwachten een stevig, duurzaam trainingsbadpak dat perfect is voor een sportief gebruik. Het is wat hoger uitgesneden om je dijen mooi vrij te laten, en heeft superdunne bandjes voor een minimalistische stijl. Intensieve zwemsters hebben nood aan een heus wedstrijdbadpak, dat hun spieren stevig omsluit en een perfecte hydrodynamica verzekert.
Model O-vormige rug: een zwembadpak moet in de eerste plaats comfortabel zitten, zodat je gemakkelijk en ongehinderd kunt bewegen. Daarom is het belangrijk dat je bij de keuze van je badpak goed let op de rugvorm. De O-vormige rug is perfect om mee te zwemmen. Hij biedt voldoende bewegingsvrijheid, dankzij de bandjes die op de rug naar opzij lopen zodat de schouders vrij zijn.
Materiaal Hoofdstof: 100% polyester. Onze ingenieurs ontwikkelden een stof op basis van polyester en vervingen de elastaanvezels door een PBT-vezel die alle nodige elasticiteit biedt voor een heerlijk comfort en, heel belangrijk, die niet aangetast wordt door chloor. Bijkomend voordeel van PBT-vezels is dat ze snel drogen. En over hun hele levensduur verliezen ze maximaal slechts 3 tot 4% van hun sterkte. Extra troef: PBT is bestand tegen uv-stralen. De kleuren blijven langer mooi, zelfs felle kleuren.
Aquaresist-technologie Artikelen met het Aquaresist-label zijn gegarandeerd chloorbestendig tijdens hun hele levensduur. Ze behouden hun elasticiteit en zijn bestand tegen uv-straling. Daarom worden ze aanbevolen voor wie geregeld of vaak in een zwembad zwemt.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor glijbanen.
Score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
VOORDELEN
Bewegingsvrijheid Heel open rug in O-vorm en smalle bandjes voor extra bewegingsvrijheid.
Chloorbestendig Chloorbestendig materiaal. Meer dan 200 uren gebruik:
Afschermend Hoog uitgesneden, om de heupen mooi te accentueren en ongeremd te bewegen.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: damesbadpak.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling Hoofdstof: 100% polyester Voering: 100% polyamide.
Onderhoudstips Na elk gebruik spoelen met zuiver water en drogen aan de waslijn.
Voorraadinfo Opbergen op een droge plaats.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest De artikelen met het Aquaresist-label zijn getest onder herhaaldelijke cyclische spanning, in een bad met chloorwater gedurende 240 uur. De elasticiteit veranderde niet tijdens de test. In tegenstelling tot klassieke zwemkleding blijft het artikel intact.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: