Onderbustenaad om de boezem te accentueren.

Zwemmen_Zwemkleding Zwemmen_Zwemkleding - Badpak Leony+ All Ang paars NABAIJI - Compario Families
Zwemmen_Zwemkleding

Badpak Leony All Ang paars NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: zwemsters die minder dan een keer per week trainen. Een badpak dat comfortabel zit en tegelijk goede ondersteuning biedt, met onderbustenaad die het silhouet flatteert.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8361453
TECHNISCHE INFORMATIE
Voor jou Occasioneel zwemmen: occasionele zwemsters van alle niveaus, die minder dan een keer per week zwemmen. Ze zijn vooral op zoek naar een fysieke activiteit die ze in het water kunnen beoefenen, om fit en gezond te blijven. Speciaal voor hen ontwikkelde Nabaiji een ruim assortiment badpakken, om te kunnen zwemmen met een product dat speciaal daarvoor gemaakt is en tegelijk geschikt is voor elke lichaamsbouw.
Model Gesloten rug: een zwembadpak moet vooral comfort bieden, zodat je gemakkelijk en ongehinderd kunt bewegen, zonder je te blesseren. Daarom is het enorm belangrijk dat je bij de keuze van je badpak goed let op de rugvorm. Als je een grote boezem hebt, is een model met gesloten rug aan te raden.
Materiaal Stof: 80% polyamide, 20% elastaan. Een badpak dat veel gebruikt wordt in een zwembad wordt aangetast door het chloor. Het elastaan dat de stof elastisch en comfortabel maakt, is heel gevoelig voor chloor. Als je maar af en toe zwemt, is dat geen enkel probleem. Maar als je regelmatig of vaak zwemt, dan kies je beter voor een badpak in 100% polyester.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: