V-hals en cups met fronsjes, erg vrouwelijk.

Zwemmen_Zwemkleding Zwemmen_Zwemkleding - Badpak Kaipearl Allside paars NABAIJI - Compario Families
Zwemmen_Zwemkleding

Corrigerend badpak Kaipearl Triki Allside violet NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: dames die af en toe (minder dan een keer per week) zwemmen. Een figuurvormend badpak met V-hals en cups met fronsjes en uitneembare vulling, om je boezem extra te accentueren.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8361315
TECHNISCHE INFORMATIE
Je manier van beoefenen Occasioneel zwemmen: occasionele zwemsters van alle niveaus, die minder dan een keer per week zwemmen. Ze zijn vooral op zoek naar een fysieke activiteit die ze in het water kunnen beoefenen, om fit en gezond te blijven. Speciaal voor hen ontwikkelde Nabaiji een ruim assortiment badpakken die speciaal ontworpen zijn voor zwemmen en tegelijk geschikt voor elk figuurtype.
Model U-vormige rug: een badpak om te zwemmen moet vooral comfortabel zitten zodat je gemakkelijk en ongehinderd kunt bewegen. Daarom is het belangrijk dat je bij de keuze van je badpak goed let op de rugvorm. Door de U-vormige rug van dit badpak kun je het gemakkelijk aantrekken en wordt je rug egaal bruin als je buiten gaat zwemmen. Bijzonder geschikt voor grote maten, omdat je het badpak gemakkelijk over je heupen trekt.
Materiaal Corrigerende stof: Aquasublim-technologie. Basisstof: 69% polyamide, 31% elastaan. De AQUASUBLIM-badpakken zijn gemaakt uit een stof met een specifieke structuur en een hoog elastaangehalte waardoor de stof heel elastisch is. Onmiddellijk voordeel: je badpak heeft een corrigerend effect zonder dat het knelt. Zodra je het aantrekt, voel je je ondersteund en comfortabel.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: