Een sportief en vrouwelijk badpak

Surf_Zwembroek_Slippers Surf_Zwembroek_Slippers - Badpak Cori Island TRIBORD - Compario Families
Surf_Zwembroek_Slippers

Damesbadpak Cori Island met een recht decolleté en een rechte rug TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: watersportsters. Een damesbadpak met een recht decolleté en een rechte rug. Middelhoog uitgesneden, brede bandjes, U-rug. Licht volumineus aan de boezem, ingewerkte beha voor een lichte ondersteuning. Vlot aan en uit.

Kleur : DONKERBLAUW

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8331444
TECHNISCHE INFORMATIE
Voor wie regelmatig surft Je gaat regelmatig surfen. Bij het peddelen tot aan de line-up "duck" je onder de golven door als je een shortboard hebt of maak je een "turtle-roll" als je een longboard hebt, daarna surf je op golven van minder dan een meter hoog. Je valt vaak en bent het gewend om onder water stevig door elkaar te worden geschud. Je bikini of badpak moet dus bij al je bewegingen perfect op zijn plaats blijven zitten. Wij hebben een assortiment dat aangepast is aan regelmatig surfen en aan elk figuurtype.
Figuurtype Het rechte decolleté geeft het badpak Cori een sportieve en trendy look.

De ingewerkte beha biedt lichte steun en is eerder geschikt voor vrouwen met een kleinere boezem. De bustenaad zorgt voor volume en voorkomt dat de borsten worden platgedrukt.
De verticale naden aan de taille flatteren het silhouet.
De middelhoge uitsnijding en de brede bandjes staan garant voor comfort. Gemakkelijk aan te trekken dankzij de U-rug.
Een badpak voor op het strand De moderne badpakken kunnen beslist concurreren met de zo populaire bikini! Voor alle vrouwen die graag ondersteuning willen, die rondingen of tekenen van een zwangerschap willen verbergen, of voor vrouwen die gewoonweg houden van de elegantie van een badpak, heeft Tribord een collectie ontworpen die geschikt is voor watersporten.
De toppers van onze nieuwe badpakkencollectie: de badpakken Daria, Cori en Doli, ontworpen om comfortabel te zitten en veel bewegingsvrijheid te bieden.
Welke maat kiezen voor een badpak? Wij raden je aan om je gewone maat te kiezen. Als je twijfelt tussen twee maten, is het vaak beter om de kleinste maat te nemen. De badpakken van Tribord bevatten elastaan, een vezel die in het water soepeler wordt en licht kan uitrekken. Wanneer je je badpak past in het pashokje, moet je je goed ondersteund voelen.
Wanneer je je goed voelt in je badpak, ben je zeker dat je je goed zult voelen op het strand.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Dit product werd in ons lab in Hendaye uitvoerig getest, om te verzekeren dat de kwaliteit volstaat voor het beoogde gebruik: tests op de elasticiteit en de stabiliteit van de stof, op de bestendigheid van de kleuren tegen schuren, wassen, zeewater, chloor en zonlicht en op de algemene bestendigheid van het artikel tegen herhaaldelijk wassen.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: