Eenvoudig en functioneel.

Trekking_Accessoires - Backpack Forclaz 50 QUECHUA
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/f19a35e1443a463fa49ad1cfee1b413f.zip/index.html
Trekking_Accessoires

Backpack Forclaz 50 liter grijs/blauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: backpackers op zoek naar een rugzak voor reizen en meerdaagse tochten op aangeduide routes. Een eenvoudige, lichte rugzak; functioneel dankzij de vele zakken en gemakkelijke toegang, ideaal voor trektochten of reizen.

Kleur : Leisteengrijs

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€39.99 - %

Vanaf €39.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Backpack
 
Artikelnummer : 8300838
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe een rugzak inpakken voor een optimaal comfort? Leg onderaan je slaapgerei. Zware spullen (tent, kooktoestel, eten) draag je zo dicht mogelijk op je rug. Stop je kleding daar omheen. Het grondzeil kan onder de klep; de tent kan onder de rugzak als er binnenin geen plaats meer is. Stop een waterdicht jack en fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de vakken steek je dan het "kleine" materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.
Hoe regel ik de hoogte van de rug van mijn rugzak? Verstel tot een hoogte die je geschikt lijkt en pas dan de rugzak aan (zie "Hoe verstel ik mijn rugzak?").
Met de heupgordel op het bekken moeten de schouderriemen over het voorste deel van de schouders komen en moeten de stabilisatieriemen (soms ook verstelbaar in de hoogte) een hoek van ongeveer 45° maken (ze mogen niet horizontaal noch verticaal lopen).
Als bij de test blijkt dat de rug te lang of te kort is, verstel hem dan opnieuw en blijf proberen tot hij goed zit.
Hoe pas ik mijn rugzak aan? Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen).
Trek de rugzak aan. Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek aan.
Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille.
Trek de schouderriemen aan.
Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.
Milieu-indicatoren Decathlon wil je graag informeren over de impact die onze trekrugzakken gedurende hun hele levensduur op het milieu hebben. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hoe wordt de inhoud van de rugzakken berekend? De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en elk ander vak mee op te vullen. Vervolgens wordt de rugzak uitgegoten in een maatbak, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen met een marge van een paar %.
Het opgegeven leeggewicht is dat van ons referentiestaal. Lichte variaties zijn mogelijk.
10 jaar garantie. De garantie dekt de gebreken aan de rugzak, met uitzondering van normale slijtage en bij abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en de kassabon, indien het artikel gedekt is door de garantie wordt het gratis hersteld of omgeruild. Deze garantie vormt geen uitsluiting van de in jouw land geldende wettelijke garanties.
VOORDELEN
Draaggemak Schouderriem met schuim. Borstriem. Stabilisatieriemen. Handensteun. Verst. rug.
Verdeling van opbergvakken Zakken: 3 buiten, 1 binnen, 1 heup. Stokhouder. Opening onderaan, vakken.
Schuurbestendig 10 jaar garantie.
Bijzonder robuust dankzij de stof en versterkte naden.
Inhoud Inhoud 50 liter.
Gewicht 1,7 kg.
Afmeting: H62 x B32 x D24.
KENMERKEN
Duur
2 tot 7 dagen
Inhoud
50 liter
Technologie
geen
Regenhoes
niet meegeleverd
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyester
Onderhoudstips Handwas. Niet stomen. Niet drogen in de wasdroger.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo bewaren op een droge plaats.
Gebruikslimiet Niet waterdicht. Bescherm je spullen wanneer het regent.
OVERIGE INFORMATIE
Al onze rugzakken worden uitgetest tijdens het gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze 'testmissies' werkt de productmanager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Producttest Zowel in een lab als op het terrein testen we onze rugzakken op hun schuur- en scheurvastheid, de uv-bestendigheid van de kleuren, de wasbestendigheid en de waterdichtheid. Vervolgens verzwaren we elke rugzak en hangen we hem op een pop om versneld, gedurende duizenden cycli, de jarenlange slijtage te simuleren en zo de stevigheid te testen. En ook de onderdelen (stoffen, gespen, riempjes, schuimdelen, ritsen...) worden apart getest, zo kunnen we 10 jaar garantie geven op onze rugzakken.
Garantie 10 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: