Precisie ten dienste van prestaties!

Zwemmen_Accessoires Zwemmen_Accessoires - B-Fast wit/zilver spiegel NABAIJI - Compario Families
Zwemmen_Accessoires

Zwembril B-Fast wit/zilver spiegelglas NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: wie traint of wedstrijden zwemt. Ontwikkeld samen met Fabien Gilot, Olympisch kampioen en technische partner van Nabaiji. De zwembril B-Fast is ontworpen voor wie intensief zwemt. De eerste zwembril "op maat", heel precies en gemakkelijk te verstellen. Blijft perfect zitten dankzij de hydrodynamische glazen.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8379585
TECHNISCHE INFORMATIE
Gepatenteerde innovatie Op zoek naar een zwembril die perfect is aangepast aan je gezicht, absoluut waterdicht is en niet verschuift terwijl je zwemt, duikt of keert?

Wij bieden je de oplossing met de zwembril B-Fast die is uitgerust met een eenvoudig en nauwkeurig verstelsysteem voor de neusbrug. Dankzij dit systeem kun je de afstand tussen de twee glazen uiterst precies regelen, met behulp van een schroevendraaier (meegeleverd) of met het tool dat in de gesp achteraan is ingewerkt.
FINA Approved De zwembril B-Fast van Nabaiji is geschikt voor trainingen en wedstrijden en is goedgekeurd door de FINA (internationale zwemfederatie).
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Fabien Gilot, Olympisch kampioen 2012, wereldkampioen 2015 en technisch partner van Nabaiji. Fabien heeft de zwembril B-Fast van Nabaiji mee ontworpen en getest tijdens trainingen en zwemwedstrijden op topniveau.
Producttest De zwembril B-Fast beantwoordt aan de EN 250-normen voor zwembrillen: 2014 (uittreksel) en BS 5883: 1996 (uittreksel) inzake waterdichtheid en veiligheid van de zwemmer: sterkte van de glazen en verstelbandjes, helderheid van het glas enz.
Garantie 2 jaar