Warme trui.

Trekking_Kleding Trekking_Kleding - Arpenaz 100 heren lichtgroen QUECHUA - Compario Families
Trekking_Kleding

Herentrui voor trekking Arpenaz 100 lichtgroen QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: trektochten op vlak terrein, als bescherming tegen de kou. Getest voor een optimaal comfort tussen 10°C en 13°C. De look van een trui. De voordelen van fleece: warm, ademend en gemakkelijk te onderhouden.

Kleur : OLIJFGROEN

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8342217
TECHNISCHE INFORMATIE
Fleece: Isolatie dankzij lucht. De fleecestof houdt de lucht vast door de volumineuze structuur. Het natuurlijk isolerende effect van die lucht houdt het lichaam warm. Omdat de stof geruwd is, wordt de lucht ingekapseld.
Duurzaamheid Door pilling te vermijden, garanderen we dat het kledingstuk ook na verloop van tijd zijn isolerend vermogen behoudt. Deze trui is behandeld tegen pilling.
Model V-hals. Ribboorden aan het eind van de mouwen en onderaan zodat er geen koude lucht kan binnendringen.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt dit team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we alleen door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Producttest We doen 2 soorten thermische tests: - een test met de stof van onze truien. - een test op thermische pop in een thermische kamer. We bootsen er de temperatuur-, wind- (5 km/u) en vochtigheidsomstandigheden van de bergen na, bij een wandelsnelheid van 5 km/u. Zo kunnen we onze ontwerpkeuzes valideren en de thermische isolatie aanpassen op plaatsen waar het echt nodig is.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: