Explore Your Trail

Explore New Trails

Ben je klaar voor een nieuw avontuur deze zomervakantie? Ontsnap aan de gebaande paden en ontdek de spannende wereld van trailrunning!

The Mountain Runner

Ben je van plan deze zomer de bergen in te gaan? Vergeet dan vooral je trailschoenen niet! Er is niets leukers dan nieuwe trails ontdekken in de bergen. Heb je nog geen goede trailschoenen voor in de bergen? Bekijk dan snel onze MTCushion! Dé schoen met maximaal comfort, demping en grip.

The Beach Runner

Zon, zee, strand en trailrunnen? Vlieg of rijd jij binnenkort naar een zonnige strandbestemming en wil je graag fit blijven? Ontdek hoe geweldig trailrunnen op het strand is met onze veelzijdige TR2 trailschoen! Ook ideaal als je trails moet afwisselen met asfalt.

The Forest Runner

Vind jij niets leuker dan verdwalen in nieuwe bossen en ga je daarom deze zomer lekker de natuur in? Dan hebben wij voor jou de perfecte trailschoen. De XT8 heeft een krachtige grip, verbluffende demping en doeltreffende steun. Top voor natte of drassige trails.

Summer Trailrun Essentials

Met trailrunning kan je de omgeving op een hele andere manier ontdekken. Ga op pad, duik de bossen of bergen in en laat je verrassen. Klaar om te starten? Haal de summer essentials in huis en ren de zomer tegemoet!

Bekijk al onze trailproducten

Ontvang jouw persoonlijke hardloopschema!

Met trots hebben wij de Kiprun Pacer-app ontwikkeld! De Kiprun Pacer helpt hardlopers om zich gratis voor te bereiden op hun volgende hardloopwedstrijd (10 km, halve marathon, marathon of trailrun) met gepersonaliseerde loopschema's. Zo weet je zeker dat elke afstand en tijd binnen handbereik is.

Download hier
Download hier