14 artikelen voor

Fietstrainers

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen
Fietstrainers kopen  - Online bij Decathlon
Fiets je graag en wil je ook in de winter fit blijven met de hulp van een fietstrainer? Dan biedt Decathlon alles wat je nodig hebt. Uiteraard hebben we ook alle bijbehorende accessoires voor u online. Naast fietstrainers vind je hier meer dan 18.000 artikelen online en meer dan 65 sporten onder één dak. Bekijk voor meer informatie de fietstrainer informatiegids.
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.4/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Een fietstrainer kopen van Tacx of b'Twin

Voordat je een fietstrainer wilt kopen is het belangrijk om de juiste informatie in te winnen. Bij Decathlon streven wij ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren voordat ze een keuze maken. Dit proberen wij in al onze winkels maar zeker ook online. Vooral als het gaat om een investeringsproduct is het belangrijk om je goed te laten informeren. Een fietstrainer is een specifiek product die ervoor zorgt dat je thuis toch je gewenste fiets kilometers kunt maken. Het is erg laagdrempelig omdat je niet naar buiten hoeft om te fietsen. De onderdelen nemen amper ruimte in beslag en je hoeft thuis alleen maar je eigen fiets vast te maken. Het is belangrijk om je fiets goed vast te maken maar gelukkig zijn de fietstrainers zo ontwikkeld dat dit geen probleem moet zijn. Bij Decatlon verkopen wij fietstrainers van b'Twin, dit is ons eigen merk en doordat wij de productie in eigen handen hebben kunnen wij de prijzen lekker scherp houden. Alle b'Twin producten hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Tacx is een van de bekendere merken als het gaat om fietstrainers en ook deze kun je bij Decathlon vinden.

Geen last van de wind met een fietstrainer

Het grote voordeel van een fietstrainer is dat je hem eenvoudig thuis kunt gebruiken. Het is ideaal als aanvulling op je fietstrainingen en het kan ontspannend werken om na je werk nog een tijdje te fietsen. Totaal geen last van de wind of regen als je gaat trainen met een dit toestel. Het is super veilig en je kunt niet vallen of je hebt geen hinder van andere weggebruikers. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze fietstrainer informatiegids.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over fietstrainers of tacx kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).