14 artikelen voor

Waterschoenen

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Waterschoenen kopen – Online BIJ Decathlon

Bekijk hier het aanbod waterschoenen voor heren, dames en kinderen. Waterschoenen beschermen tijdens het snorkelen en zorgen dat je niet uitglijdt. De schoenen zijn ideaal voor kiezenstranden en zorgen dat je eenvoudig het water in en uit kan lopen.

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.7/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Waterschoenen voor al je watersportactiviteiten

Waterschoenen worden vaak gebruikt voor de bescherming tijdens het snorkelen of zwemmen. De zool zorgt ervoor dat je niet uitglijdt op eventuele rotsen en heeft een goede grip. Dit betekent ook dat je eenvoudig het water in en uit kan lopen als je bijvoorbeeld een kiezelstrand hebt of als je niet precies weet of de ondergrond goed toegankelijk is. Ook kunnen waterschoenen je beschermen tegen scherpe stukjes op het strand of tegen zee-egels die je vaak niet kunt zien onder het water.

Een goede sluiting van de schoen

Bij Decathlon kun je kiezen uit waterschoenen met een elastisch bovenwerk en verstelbare riem die goed aan de voeten te blijven zitten ook tijdens het zwemmen. Dit is belangrijk omdat de schoenen vollopen met water en dan zwaar kunnen worden. De waterschoenen zijn van een speciaal materiaal gemaakt waardoor de schoenen snel drogen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over waterschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en de meeste waterschoenen hangen in de winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je waterschoenen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).