7 artikelen voor

Elektrische fietsen

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Elektrische fiets kopen – Online bij Decathlon

Als je een nieuwe elektrische fiets wilt kopen, bedenk dan goed waar je de fiets voor gaat gebruiken. Het gebruik is namelijk bepalend voor de specificaties van de elektrische fiets. Hierbij kun je denken aan het gebruik voor woon-werkverkeer of juist gebruik in heuvel- en/of bergachtig gebied op vakantie. Meer weten? Bekijk de elektrische fietsen keuzehulp.

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.4/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Elektrische fietsen: alle fietsvoordelen maar met minder inspanning

Hoe krijg je het gevoel dat je altijd de wind in de rug hebt tijdens het fietsen? Door te kiezen voor een elektrische fiets! De met een accu (24 tot 36 volt) en een motor (250 watt) uitgeruste elektrische fietsen (EAPC's) kunnen zonder dat je noemenswaardige moeite doet, snelheden tot 25 km/u bereiken. De accu is eenvoudig op te laden. Je neemt hem simpelweg uit de houder en laadt hem thuis op, los van de fiets. Eenmaal opgeladen is hij weer probleemloos terug te plaatsen. De levensduur van de accu hangt af van het gewicht van de gebruiker, de manier waarop de accu wordt gebruikt, hellingen, de buitentemperatuur, etc. Afhankelijk van de soort accu heb je er per rit tussen 40 en 70 km lang plezier van. Ten slotte kun je, als je eens wat anders wilt, de elektrische hulpmotor uitschakelen en vertrouwen op je eigen benen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over elektrische fietsen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Gratis levering van je elektrische fiets

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).