24 artikelen voor

Wedstrijdkleding

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Wedstrijdkleding voor paardrijden kopen – Online bij Decathlon

Bij Decathlon verkopen we wedstrijdkleding voor beginners en gevorderde ruiters en amazones.
Van witte rijbroeken tot wedstrijdjasje Decathlon verkoopt het allemaal. Koop daarom nu je wedstrijdkleding voor het paardrijden bij Decathlon.

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.3/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Wedstrijdkleding

Wat voor kleding heb je nodig bij een paardrijwedstrijd?

Als je aan een paardrijwedstrijd gaat meedoen, ongeacht springen, dressuur of een andere discipline, dan dien je de juiste wedstrijdkleding te dragen. Buiten het dragen van een paardrijcap die aan de juiste veiligheidseisen voldoet, zijn er geen specifieke regels met betrekking tot het dragen van wedstrijdkleding in de lagere niveau’s. We raden je aan om de specifieke regels en eisen met betrekking tot wedstrijdkleding te controleren bij de bond waar je je wedstrijden start maar je kunt het ook even navragen bij je manage.

Er zijn wel wat klassieke regels die opgevolgd moeten worden. Het wordt aangeraden om een witte paardrijbroek te dragen in combinatie met een witte blouse, plastron met speld en een zwart of donkerblauw wedstrijdjasje. Met een mooi netje of knotje in je haar is je wedstrijdoutfit helemaal af! Ook zijn er vaak wat regels met de betrekking tot je paard. Zodat jullie samen een mooi geheel vormen. Deze kan je ook vinden bij de federatie of manege waar je je wedstrijd start.