26 artikelen voor

Fietsjacks

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

FIETSjacks BESTEL JE BIJ DECATHLON

Op de fiets kun je niet zonder goed fietsjack. In Nederland ligt een buitje immers altijd op de loer. Een comfortabele en leuk fietsjack bestel je gewoon online bij Decathlon, specialist in sportartikelen. Daar slaag je altijd!

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.4/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Fietsjassen voor extra comfort bij het fietsen

Bij het fietsen merk je een opkomende wind en dalende temperaturen direct. Je kunt je voorstellen hoe zwaar het is als je alleen nog maar kunt denken aan die regen die door je trui dringt en je langzaam maar zeker doorweekt! Het is dus heel belangrijk dat je jezelf van een goede uitrusting voorziet. b'Twin heeft allerlei accessoires die speciaal ontwikkeld zijn voor je fietstochten, zoals waterdichte, goed zichtbare, comfortabele en lichte jassen die ook nog eens praktisch en stijlvol zijn. De meeste jassen zijn ook nog eens voorzien van extra opvallende details, iets wat de veiligheid ten goede komt. De jasjes zijn erg praktisch want je kunt ze eenvoudig tot een klein pakketje opvouwen waardoor je ze makkelijk kunt meenemen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over fietsjassen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je fietsjas

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).