122 artikelen voor

Gymkleding

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

gymkleding kopen? online bij decathlon

Terug naar school? weer een paar centimeter gegroeid? Zet vandaag een stap in de goede richting en kies voor de gymkleding van Decathlon. Gymkleding met de beste - prijskwaliteit verhouding op de markt en voor ieder kind! Ontwikkeld voor zowel binnen- als buitensporten, dus altijd te dragen!
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.5/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Gymkleding voor alle kinderen!

Bij Decathlon hebben we gymkleding voor alle kinderen, jong en oud. De gymkleding van Decathlon heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en de kleding volgt de laatste trends. We hebben gymkleding voor zowel jongens als meisjes. Bij de gymkleding is rekening gehouden met wensen van kinderen en dat zie je terug in de kleding! Door het grote aanbod begrijpen wij dat de keuze lastig kan zijn, dus geven we je hier wat extra informatie. Als je na het lezen van al onze informatie nog geen keuze kunt maken dat staan medewerkers van Decathlon altijd voor je klaar!

Optimale bewegingsvrijheid met de gymkleding van Decathlon

Doordat de kleding van Decathlon in de praktijk wordt getest door kinderen, heeft het een optimale bewegingsvrijheid en is het erg comfortabel. Daarnaast zijn de kleuren en patroontjes gekozen door kinderen, zodat dit het best aansluit op de wensen van het kind.

Advies op maat van Decathlon sport experts

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door Decathletes die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over gymkleding kun je dus terecht bij een van onze Decathletes. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen, maar wanneer je iets online besteld, kan ook dit uiteraard gepast en geprobeerd worden. .

Levering van al je spullen

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).