6 artikelen voor

Kettlebells

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Kettlebells kopen – Online bij Decathlon

Bij Decathlon hebben we Kettlebells van verschillende zwaartes. Een Kettlebell is een perfecte aanvulling op de klassieke krachttraining waarbij je doelgericht een bepaalde spiergroep sterker maakt. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze crosstraining informatiegids.

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.7/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Kettlebells in verschillende gewichten voor verschillende niveaus!

Een kettlebell is een accessoire die perfect te gebruiken is voor aanvullende krachttraining. Een kettlebell kan eenvoudig thuis gebruikt worden en bij Decathlon hebben we ze in verschillende gewichten. Let op dat je niet te zwaar begint en pas hierop je gewicht aan. Het mooie aan deze accessoire is de veelzijdigheid. Zowel rug, schouders en armen kunnen eenvoudig worden getraind maar ook kun je een kettlebell gebruiken voor het trainen van je benen. Squads maken met een kettlebell tegen je borst aangedrukt zorgt al voor een extra uitdaging. Een groot voordeel is dat een kettlebell niet geïnstalleerd hoeft te worden en dat je niet je huis uit hoeft voor je sportactiviteiten. Het is dus erg laagdrempelig.

Kettlebells zijn geschikt voor zowel jong als oud maar de oefeningen worden nog wel eens verkeerd uitgevoerd. Let daarom goed op je houding tijdens je workout! Het is erg belangrijk om oefeningen op de juiste manier uit te voeren en ook je coördinatie zal getraind worden doordat je verschillende bewegingen combineert.

Krachttraining is goed voor je lichaam!

Een kettlebell is de perfecte accessoire voor het versterken van je spieren. Het grote voordeel van een kettlebell is dat je er een volledige workout mee kunt doen, mits je de juiste oefeningen kent. Wanneer je met een kettlebell traint kun je zowel je benen, je armen, je rug, je billen en je schouders prikkelen, wat ervoor zorgt dat het een onmisbaar fitness accessoire is. Kijk voor aanvullende informatie over kettlebells in onze crosstraining informatiegids.

Passie voor sport met een persoonlijk advies!

Alle medewerkers van Decathlon hebben een sportachtergrond. Het is daarom verstandig om bij twijfel een van onze medewerkers te raadplegen. Het maken van een juiste keuze kan nogal verwarrend zijn, vooral omdat er veel keuze is en vaak weet je niet precies waar je op moet letten. Kom je na het lezen van al onze informatie toch nog niet tot een goed besluit en wil je nog meer informatie over de specificaties van een kettlebell? Onze fitness experts in de winkel maar ook op de klantenservice kunnen je zeker verder helpen! Wij zijn onverslaanbaar in prijs-kwaliteit en al onze medewerkers hebben een passie voor sport!

Levering van een kettlebell

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving, en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).