5 artikelen voor

All terrain mountainbikes

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.5/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Wanneer gebruik je een all terrain mountainbike?

Met een all terrain mountainbikes van b'Twin is de berg is je speeltuin. Van steile trails tot veeleisende singletracks! Een All Terrain Mountainbike is gemaakt om overal te kunnen klimmen en dalen, jezelf uit te testen als je omhoog fietst en te genieten van een adrenaline-rush bij afdalingen. Deze mountainbikes hebben een zeer speciale geometrie, hebben een volledig verende ophanging (voor en achter) en zijn uitgerust met eenvoudig te gebruiken en toch verfijnd verstel systeem en schokdemping (het verschijnsel waarbij trapkracht verloren gaat) die stijfheid garanderen als je trapt en comfort geven ongeacht de ondergrond waarop je rijdt. Let op de juiste accessoires om veilig te kunnen mountainbiken. Een zorgvuldig samengestelde fiets is vaak ook een veilige fiets. Om ervoor te zorgen dat het mountainbiken leuk blijft, dien je jezelf uit te rusten met een helm, een fietsbroek, een trui, handschoenen, beschermende kleding, verlichting, iets om te eten en te drinken, een kaart en een kleine reparatieset..

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over mountainbikes kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je all terrain mountainbike

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).