15 artikelen voor

Sportieve mountainbikes

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.4/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Waarom zou ik voor een sportieve mountainbike kiezen?

Een sportieve mountainbike is ergonomisch sportiever dan een recreatieve fiets zodat er betere prestaties geleverd kunnen worden. Omdat ze lichter zijn, brengt elke trap op de pedalen je dus verder. Met een lichtere en meer accurate uitrusting (schijfremmen, aandrijftrein, ophanging, enz.) ben je beter uitgerust voor de langere, intensievere off-the-road-ritten dan met een recreatieve fiets. Hobbels, beklimmingen, afdalingen... Met een sportieve mountainbike krijg je vanzelf zin in mountainbiken.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over mountainbikes kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je sportieve mountainbike

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).