6 artikelen voor

Recreatieve mountainbikes

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.2/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Recreatieve mountainbikes: Een MTB die bij je behoeften behoeften past

Recreatieve mountainbikes zijn veelzijdig en ideaal voor comfortabele ritten op relatief vlakke ondergronden. Vanuit technisch oogpunt kan er bij recreatieve mountainbikes gekozen worden tussen een stugge voorvork wat de beste optie voor vlakke ondergronden en wegen is en een verende voorvork, zeer geschikt voor ruw terrein, off-the-road en kasseien. Over het algemeen is een stijf frame een goede keuze en voldoende voor de meeste MTB trails. Aan de andere kant zal een verend frame comfortabeler zijn en makkelijker te hanteren op afdalingen en ongelijke tracks. Veel fietsplezier!

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over mountainbikes kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je recreatieve mountainbike

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).