31 artikelen voor

Zaalvoetbalschoenen

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Zaalvoetbalschoenen kopen – Online bij Decathlon

Bij zaalvoetbalschoenen is het belangrijk dat ze comfortabel zitten, dat je grip hebt op een houten of kunststof vloer en dat ze de goede pasvorm hebben. Decathlon heeft een groot assortiment zaalvoetbalschoenen van bekende merken. O.a. Kipsta, Nike en Adidas. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze voetbalschoenen informatiegids. En bekijk hier: Hoe kies ik mijn voetbalschoenen?

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.1/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Zaalvoetbalschoenen voor indoor voetbal

Voor zaalvoetbal heb je een specifieke zaalschoen nodig. Een zaalvoetbalschoen is eigenlijk je enige mogelijkheid en dit type schoen geeft je veel grip en comfort in de zaal. Futsal wordt gespeeld in de zaal in teams van 5 personen en een wedstrijd duurt 50 minuten. Er wordt gespeeld met een speciale zaalvoetbal (plofbal) die minder hoog stuitert; dit maakt het spelletje er dynamisch en snel. Zaalvoetbalschoenen geven niet af en hebben daarom ook geen zwarte zool. Voor meer informatie over zaalvoetbalschoenen verwijzen we je graag door naar onze voetbalschoenen informatiegids.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over zaalvoetbalschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).