33 artikelen voor

Kunstgrasschoenen

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Kunstgrasschoenen kopen – Online bij Decathlon

Bij kunstgrasschoenen is het belangrijk dat ze comfortabel zitten, dat je grip hebt op harde ondergronden (veel korte nopjes) of nieuwe kunstgras velden (de zogenoemde AG schoenen) en dat ze de goede pasvorm hebben. Decathlon heeft een groot assortiment kunstgrasschoenen van bekende merken. O.a. Kipsta, Nike en Adidas. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze voetbalschoenen informatiegids. En bekijk hier: Hoe kies ik mijn voetbalschoenen?

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.4/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Kunstgrasschoenen met veel grip

Het is belangrijk om goed in te schatten op welke ondergrond je gaat voetballen en te kijken welke noppen je voetbalschoenen hebben voor voldoende grip en comfort. Tegenwoordig worden veel nieuwe voetbalvelden aangelegd en deze zijn vaak van kunstgras. Met je normale voetbalschoenen kun je prima op deze velden spelen alleen als je de perfecte schoen wilt voor op een kunstgrasveld dan kun je de keuze maken voor een kunstgrasschoen. Dit type schoen heeft kleine korte nopjes en biedt veel grip op een kunstgrasveld. Decathlon biedt het nodige advies om een juiste schoen te kiezen die geschikt is voor de juiste omstandigheden. Voetbalschoenen voor op het kunstgras komen steeds meer voor en dit komt doordat verenigingen steeds vaker kunstgrasvelden aanleggen. Het nadeel van kunstgrasschoenen is dat je er eigenlijk niet mee op het normale gras kunt voetballen.

Nooit geen afgelaste wedstrijden meer

Het grote voordeel van een kunstgrasveld is dat je er in principe altijd op kunt voetballen. Daarnaast is het grotendeels onderhoudsvrij en dit spreekt verenigingen erg aan. De meningen zijn nogal verdeeld over de komst van kunstgrasvelden maar er zijn natuurlijk genoeg voordelen te noemen. Je normale voetbalschoenen zullen echter wel sneller slijten op een kunstgrasveld en het is daarom raadzaam om een paar kunstgrasschoenen aan te schaffen. Ook is het niet altijd duidelijk op welke ondergrond je komt te spelen dus wij adviseren om altijd een paar kunstgras voetbalschoenen mee te nemen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze voetbalschoenen informatiegids.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over kunstgras voetbalschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).