32 artikelen voor

Voetbalschoenen vaste nop

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Voetbalschoenen vaste nop kopen – Online bij Decathlon

Bij voetbalschoenen met vaste nop is het belangrijk dat ze comfortabel zitten, dat je grip hebt op natuurlijk gras en kunstgras en dat ze de goede pasvorm hebben. Decathlon heeft een groot assortiment voetbalschoenen met vaste nop van alle grote merken. O.a. Kipsta, Nike, Adidas en Puma. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze voetbalschoenen informatiegids. En bekijk hier: Hoe kies ik mijn voetbalschoenen?

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.2/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Voetbalschoenen met een vaste nop

Het is belangrijk om goed te kijken welke noppen je voetbalschoenen hebben voor voldoende grip en comfort. Decathlon biedt het nodige advies om een juiste schoen te kiezen die geschikt is voor de juiste omstandigheden. Voetbalschoenen met vaste noppen komen het meest voor en dit komt doordat ze veelzijdig in het gebruik zijn. Je kunt ermee voetballen op gras maar ook op het kunstgras.

Vaste noppen voor verschillende omstandigheden

De meeste voetbalschoenen hebben vaste noppen en dit komt doordat dit type schoen over het algemeen goed presteert in verschillende condities. Goede noppen zorgen voor de juiste grip maar zorgen ook voor een comfortabel gevoel tijdens het lopen. Voetballers moeten explosief kunnen zijn en daarom is de keuze voor de juiste zool (het type noppen) erg belangrijk. Als je te hoge noppen gebruikt op een hard veld zul je ook sneller een blessure kunnen krijgen. Bij Decathlon verkopen wij losse noppen die je eenvoudig op je versleten noppen kunt plaatsen. Versleten noppen geven allerlei klachten en wij adviseren daarom om goed de onderkant van je voetbalschoenen in de gaten te houden. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze voetbalschoenen informatiegids.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over voetbalschoenen en noppen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij DECATHLON kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).