7 artikelen voor

Fietsstandaard

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Fietsstandaards voor een praktische en gemakkelijke oplossing

Als je stopt tijdens een fietstocht is het wel zo handig om je ​​fiets gelijk rechtop neer te kunnen zetten ​​in plaats van eerst een muur te moeten zoeken of de fiets ergens liggend achter te moeten laten. In zulke gevallen bewijst een fietsstandaard goede diensten. Een standaard kan het leven snel een stuk gemakkelijker maken, vooral als je fiets vrij zwaar is. Er zijn zelfs speciaal standaarden ontworpen voor hele zware fietsen (fietsen die beladen zijn met tassen, elektrische fietsen, etc.). Deze kunnen tot 50 kg ondersteunen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over fietsstandaards kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je fietsstandaards

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).