9 artikelen voor

Hockeybescherming

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Hockeybescherming kopen – Online bij Decathlon

Als je hockey speelt is het belangrijk om goed te zijn beschermd. Want een bal of stick heb je zo op je schenen gekregen. Ook een bitje is geen overbodige luxe als je een mooie gebit wilt houden. Bij Decathlon vind je verschillende scheenbeschermers, bitje en handschoenen om veilig te hockeyen.

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
3.7/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Hockeybescherming kopen

Als je hockeybescherming wilt kopen dan is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de hockeyregels. Sinds kort is het dragen van een bitje verplicht en scheenbeschermers waren al langer verplicht om te dragen. Hockeyhandschoenen beschermen je handen tegen impact van de bal of de grond maar het kan je handen ook beschermen tegen hockeysticks van andere spelers. Veel verdedigers gebruiken handschoenen op het veld om zich te beschermen tegen opspringende ballen. De scheenbeschermers zijn tijdens hockey een ware must omdat de hockeybal eenvoudig tegen de schenen kan schieten maar ook kunnen spelers elkaar met de stick tegen de schenen aanslaan. Koop daarom je hockeybescherming bij de grootste sportwinkel van de wereld.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over hockey kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

De levering van je hockeybescherming

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).