13 artikelen voor

Hockeyschoenen

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Hockeyschoenen kopen – Online bij Decathlon

Ben je op zoek naar hockeyschoenen? In de Hockeyshop van Decathlon hebben we hockeyschoenen voor alle hockeyers. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze hockeyschoenen informatiegids.Koop  je hockeyschoenen online bij Decathlon

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken

Hockeyschoenen kopen bij Decathlon

Ook voor hockeyschoenen van Adidas, Asics, Dita of Grays kun je terecht bij de grootste sportwinkel van de wereld. Bij Decathlon kun je hockeyschoenen vinden voor zowel heren als dames maar we hebben ook hockeyschoenen voor kinderen. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken als het gaat om je hockeyschoenen en de schokdemping van de schoen, de stabiliteit, het draagcomfort, de bescherming en grip zijn belangrijke punten om op te letten. Tijdens hockey is het belangrijk dat je snel kunt versnellen en zijwaarts kunt bewegen, hierbij kunnen goede schoenen je helpen. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze hockeyschoenen informatiegids.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over hockey kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

De levering van je hockeyschoenen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).