BEST SELLERS

Deel en inspireer #GoTryDecathlon

Terugroepactie


PRODUCT RECALL – ONNIGHT 410 KALENJI EN GEONAUTE

De teams van Kalenji en Geonaute hebben tijdens onze kwaliteitsprocessen een mogelijk risico vastgesteld voor het product OnNight 410. De batterij kan oververhit raken tijdens het opladen. Heb je dit product gekocht tussen 18 februari 2014 en 30 september 2018? Dan is deze terugroepactie voor jou van toepassing.

Meer informatie

PRODUCT RECALL – ADAPTERSTAAF VOOR FIETSDRAGER B’TWIN

Bij de kwaliteits- en veiligheidscontroles heeft het team van B’TWIN een potentieel risico vastgesteld voor dit product, namelijk dat het veiligheidshaakje open kan gaan. Wanneer dit gebeurt, kan de fiets van de fietsdrager vallen. Omdat veiligheid bij ons op nummer één staat, heeft het team van B’TWIN besloten dit product terug te roepen. Lees hieronder of deze terugroepactie voor jou van toepassing is.

Meer informatie

PRODUCT RECALL – ZITBAND VOOR PEUTERS TRANSPARANT ALL SLOTH MET HANDGREPEN NABAIJI

Het Nabaiji-team heeft in het kader van onze kwaliteitscontrole geconstateerd dat de verbinding tussen de band en het zitje los kan raken. Dit gebeurt willekeurig en slechts in zeldzame gevallen. Omdat wij geen enkel risico willen nemen met de veiligheid van onze gebruikers is om deze reden is besloten het product terug te roepen.

Meer informatie

De grootste sportwinkel van Nederland

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen (voetbalschoenen, hardloopschoenen etc.) en andere sportartikelen maken wij sporten toegankelijk voor iedereen! Onze artikelen ontwerpen en produceren wij zelf; hierdoor kunnen we onze prijzen laag/goedkoop houden en kunnen wij kwaliteitsproducten voor iedere sport garanderen.

Decathlon heeft in Nederland momenteel 19 vestigingen (Amsterdam(2), Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden, Breda, Rotterdam (2), Arnhem, Eindhoven, Den Haag, Alkmaar, Tilburg, Enschede, Roermond, Utrecht(2) en Groningen), maar er komt er heel binnenkort nog eentje! In onze sportzaak kun je terecht voor deskundig advies of om onze artikelen meteen uit te proberen.

Lees meer

Sportartikelen voor 65 sporten

Wij willen sport toegankelijk maken voor iedereen door meer dan 65 sporten zowel in onze online sportwinkel als in onze fysieke winkels aan te bieden. Wij hebben zowel sportartikelen voor de beginnende sporter als de meer gevorderde sporter. Tijdens de zomermaanden vind je in al onze winkels een uitgebreid aanbod aan kampeerartikelen van het merk Quechua, hét kampeermerk voor de ultieme kampeerervaring. Hier vind je alles voor de juiste kampeerervaring; van slaapzakken tot luchtbedden en natuurlijk onze unieke en innovatieve Fresh & Black tenten. Deze tenten zorgen met hun donkere tentdoek dat de binnenkant van de tent koeler en donker blijft, waardoor je in de ochtend lekker kunt uitslapen. Daarnaast kan je in de winter terecht voor het wintersport assortiment of voor regenkleding. Kom je er online tijdens het oriënteren of bestellen niet helemaal uit? Onze (online)sport experts helpen je graag verder!

Sportspullen voor alle seizoenen onder één dak

Tijdens de zomermaanden vind je in al onze winkels een zeer uitgebreid aanbod aan kampeer artikelen. Een van de meest bekende merken van Decathlon is Quechua, hét kampeermerk voor de ultieme kampeerervaring. Van slaapzakken en luchtbedden tot onze unieke Fresh & Black tenten, met de producten van Quechua verzeker je jezelf van de perfecte kampeervakantie! Kom je er online tijdens het oriënteren of bestellen niet helemaal uit? Onze (online)sportexperts helpen je graag verder!

Naast sportspullen voor teamsporten en het outdoor gedeelte, staat Decathlon (wereldwijd) bekend om haar fietsen van het eigen merk B'Twin. Je kunt bij ons terecht voor elk type fiets; van racefiets tot mountainbike en van stadsfietsen tot kinderfietsen. Je krijgt bij ons een levenslange garantie op het frame van de fiets. Daarnaast kun je in onze werkplaats terecht voor kleine reparaties en een eenmalige gratis servicebeurt binnen zes maanden na de aankoop! Dus wil jij een fiets kopen, check dan de collectie in onze online fietsenwinkel Zowel in onze winkels als op onze webshop kun je gemakkelijk in contact komen met onze Decathlon medewerkers, onze team mates! Iedereen in de Decathlon familie staat voor je klaar om je te adviseren van de benodigde artikelen voor jouw sport. Op onze website kun je gebruik maken van de hoe-kies-ik onderdelen of contact opnemen met onze klantenservice via Whatsapp of LiveChat.

Passie voor sport

Een ander punt waarmee Decathlon het verschil maakt, is het feit dat er enkel mensen werkzaam zijn met een passie voor sport in het algemeen en hun eigen sport in het bijzonder. Bij iedere afdeling vind je wel iemand die alles weet van de verschillende producten waardoor de juiste informatie altijd binnen handbereik is.

Op de website is de expertise van al onze medewerkers terug te zien in bijvoorbeeld de hoe-kies-ik onderdelen die je vindt bij onder andere de crosstrainers en hometrainers. Informatie over deze en nog veel meer andere artikelen vind je dan weer terug in onze overkoepelende fitness shop.