BEST SELLERS

Onbezorgd snorkelen? Zo kies jij de juiste snorkeluitrusting!

Een Easybreath snorkelmasker, of liever een traditionele duikbril? En wat heb je nog meer nodig? Wij helpen je op weg en informeren je over alle benodigdheden voor een optimale snorkelervaring!

Bekijk nu!

Kamperen: hoe kies je de juiste tent voor jouw vakantie?

Wil je een gezellige en leuke kampeervakantie? Dan is het belangrijk dat je de juiste tent kiest. Quechua geeft je tips zodat je vertrekt met een tent die volledig is afgestemd op jouw vakantie!

Bekijk nu!

Terugroepactie


PRODUCT RECALL – ROCKEY SCHROEFKARABINER VAN SIMOND

Als onderdeel van onze kwaliteit- en veiligheidscontrole heeft het team van Simond een potentieel risico geïdentificeerd voor het product Rockey Schroefkarabiner. In een klein aantal gevallen is de karabiner ondersteboven bevestigd waardoor een onvoorspelbare ontgrendeling kan ontstaan tijdens het gebruik van dit product. Lees hier meer over deze terugroepactie en bekijk of deze terugroepactie ook voor jou geldt.

Meer informatie

Product recall - Adidas infinitex 3 stripes

In het kader van onze kwaliteits- en veiligheidsmaatregelen hebben onze Decathlon-teams geconstateerd dat deze Adidas serie niet voldoet aan ons gewenste veiligheidsniveau. De strepen kunnen mogelijk vast komen te zitten of verstrikt raken aan objecten of andere kinderen. Om die reden hebben we besloten de gehele collectie ADIDAS INFINITEX 3 STRIPES terug te roepen.

Meer informatie

Product recall - DOMYOS STRAP TRAINING

Als onderdeel van onze veiligheids en kwaliteitscontrole en de constante feedback van onze klanten heeft, het CROSS TRAINING / BODY BUIDLING team, geconstateerd dat het product niet voldoet aan ons gewenste veiligheidsniveau. Wij zijn er achter gekomen dat, in zeer uitzonderlijke gevallen, de bevestigingshaak kan breken en dit kan leiden tot vallen.

Meer informatie

Sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen (voetbalschoenen, hardloopschoenen etc.) en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kunnen we de prijzen laag houden, maar hoeven we geen compromissen te sluiten als het gaat om kwaliteit!

Decathlon heeft in Nederland momenteel 17 vestigingen (Amsterdam, Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden, Breda, Rotterdam (2), Arnhem, Eindhoven, Den Haag, Alkmaar, Tilburg, Enschede, Roermond, Utrecht en Groningen), maar er komen er heel binnenkort nog een aantal bij!

Lees meer

Sportartikelen voor 65 sporten

Bij Decathlon vind je 65 sporten, met de bijbehorende sportartikelen. Het maakt niet uit of je in de winkel loopt of op de website kijkt, overal zijn de producten per sport gesorteerd. We hebben artikelen die ideaal zijn wanneer je begint met sporten. Maar ook als je al wat verder gevorderd bent in jouw sport, kun je heel goed bij Decathlon terecht.

Kamperen

Tijdens de zomermaanden vind je in al onze winkels een zeer uitgebreid aanbod aan kampeer artikelen. Een van de meest bekende merken van Decathlon is Quechua, hét kampeer merk voor de ultieme kampeerervaring. Van slaapzakken en luchtbedden tot onze unieke Fresh & Black tenten, met de producten van Quechua verzeker je jezelf van de perfecte kampeer vakantie! Kom je er online niet helemaal uit? Onze (online)sportexperts helpen je graag verder!

Fietsen

Naast de teamsporten en het outdoor gedeelte, staat Decathlon (wereldwijd) bekend om haar fietsen van het eigen merk B'Twin en ook dit merk staat bekend om haar prijs-kwaliteitverhouding. Dat B'Twin echt gelooft in haar eigen producten, blijkt wel uit het feit dat je op een fiets een levenslange garantie krijgt. Dus voor kinderen die net hun eerste meters maken op een kinderfiets of voor de echte kilometer-vreters die een stevige mountainbike of razendsnelle racefiets zoeken, Decathlon heeft voor ieder de juiste fiets. Dus wil jij een fiets kopen, check dan de collectie in onze online fietsenwinkel!

Passie voor sport

Een ander punt waarmee Decathlon het verschil maakt, is het feit dat er enkel mensen werkzaam zijn met een passie voor sport in het algemeen en hun eigen sport in het bijzonder. Bij iedere afdeling vind je wel iemand die alles weet van de verschillende producten waardoor de juiste informatie altijd binnen handbereik is.

Op de website is de expertise van al onze medewerkers terug te zien in bijvoorbeeld de hoe-kies-ik onderdelen die je vindt bij onder andere de crosstrainers en hometrainers. Informatie over deze en nog veel meer andere artikelen vind je dan weer terug in onze overkoepelende fitness shop.