TIPS VAN DE SINT

Black Friday

Vrijdag 24 november is het Black Friday, geen kortingen, wel een gratis Sport Experience! Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Sinterklaas Actie

Zet je oude(!) sportschoen dit jaar bij Decathlon met daarin jouw verlanglijstje. En maak kans om je verlanglijstje te winnen!

Lees meer

Terugroepactie


Rockrider 520 & 540

Het merk Btwin roept een aantal rockrider mountainbikes terug omdat de frames kunnen breken. Daardoor kunnen fietsers vallen en ernstig letsel oplopen. Bekijk hieronder of jouw fiets binnen de terugroepactie hoort.

Meer informatie

Steps Oxelo Town 7 EF / 9 EF

Het merk Oxelo gaat over tot een terugroeping inzake de steps Oxelo TOWN 7 EF en TOWN 9 EF aangekocht tussen 1 januari 2012 en 15 september 2016. Reden: Gevoeligheid aan de stuurstang, die kan leiden tot een progressieve barst en de breuk ervan in het kader van intensief gebruik.

Meer informatie

ELEKTRISCHE FIETSEN B'TWIN EN S'CAPE

Het merk b'twin roept wegens een kwaliteitscontrole alle elektrische damesfietsen s'cape en b'twin terug die gekocht zijn tussen 23 februari 2012 en 4 augustus 2016. Bekijk hier of deze actie op uw fiets van toepassing is.

Meer informatie

Sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen (voetbalschoenen, hardloopschoenen etc.) en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kunnen we de prijzen laag houden, maar hoeven we geen compromissen te sluiten als het gaat om kwaliteit!

Decathlon heeft in Nederland momenteel 11 vestigingen (Amsterdam, Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden, Breda, Rotterdam, Arnhem, Eindhoven, Den Haag, Alkmaar en Tilburg), maar er komen er heel binnenkort nog een aantal bij!

Lees meer

Sportartikelen voor 65 sporten

Bij Decathlon vind je 65 sporten, met de bijbehorende sportartikelen. Het maakt niet uit of je in de winkel loopt of op de website kijkt, overal zijn de producten per sport gesorteerd. We hebben artikelen die ideaal zijn wanneer je begint met sporten. Maar ook als je al wat verder gevorderd bent in jouw sport, kun je heel goed bij Decathlon terecht.

Wintersport

Tijdens de wintermaanden vind je in al onze winkels een zeer uitgebreid aanbod aan wintersport artikelen. Naast alles voor het skien, vind je ook veel voor het snowboarden! Mutsen, handschoenen, skibrillen, helmen en uiteraard kleding, voor zowel baby's, kinderen als volwassenen! Onze sportexperts helpen je graag verder!

Fietsen

Naast de teamsporten en het outdoor gedeelte, staat Decathlon (wereldwijd) bekend om haar fietsen van het eigen merk B'Twin en ook dit merk staat bekend om haar prijs-kwaliteitverhouding. Dat B'Twin echt gelooft in haar eigen producten, blijkt wel uit het feit dat je op een fiets een levenslange garantie krijgt. Dus voor kinderen die net hun eerste meters maken op een kinderfiets of voor de echte kilometer-vreters die een stevige mountainbike of razendsnelle racefiets zoeken, B'Twin heeft voor ieder wat wils. Dus wil jij een fiets kopen, check dan de collectie in onze online fietsenwinkel!

Passie voor sport

Een ander punt waarmee Decathlon het verschil maakt, is het feit dat er enkel mensen werkzaam zijn met een passie voor sport in het algemeen en hun eigen sport in het bijzonder. Bij iedere afdeling vind je wel iemand die alles weet van de verschillende producten waardoor de juiste informatie altijd binnen handbereik is.

Op de website is de expertise van al onze medewerkers terug te zien in bijvoorbeeld de hoe-kies-ik onderdelen die je vindt bij onder andere de crosstrainers en hometrainers. Informatie over deze en nog veel meer andere artikelen vind je dan weer terug in onze overkoepelende fitness shop.