BEST SELLERS

Wil jouw kind op voetbal? Dit heb je allemaal nodig!

Heeft je kind de bal ontdekt? Voetbal is een leuke activiteit en een perfecte manier om je kind te laten proeven van een sport, zijn/haar sociale vaardigheden te ontwikkelen en om zijn/haar psychomotorische ontwikkeling te stimuleren.

Bekijk nu!

Zo kies jij de juiste hockeystick!

Als je op zoek bent naar een nieuwe hockeystick zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Je hebt namelijk hockeysticks in verschillende gewichtsklassen, lengtes en materialen. In deze adviesgids leggen wij je uit waar je op moet letten.

Bekijk nu!

Terugroepactie


PRODUCT RECALL – ONNIGHT 410 KALENJI EN GEONAUTE

De teams van Kalenji en Geonaute hebben tijdens onze kwaliteitsprocessen een mogelijk risico vastgesteld voor het product OnNight 410. De batterij kan oververhit raken tijdens het opladen. Heb je dit product gekocht tussen 18 februari 2014 en 30 september 2018? Dan is deze terugroepactie voor jou van toepassing.

Meer informatie

PRODUCT RECALL – ADAPTERSTAAF VOOR FIETSDRAGER B’TWIN

Bij de kwaliteits- en veiligheidscontroles heeft het team van B’TWIN een potentieel risico vastgesteld voor dit product, namelijk dat het veiligheidshaakje open kan gaan. Wanneer dit gebeurt, kan de fiets van de fietsdrager vallen. Omdat veiligheid bij ons op nummer één staat, heeft het team van B’TWIN besloten dit product terug te roepen. Lees hieronder of deze terugroepactie voor jou van toepassing is.

Meer informatie

PRODUCT RECALL – ZITBAND VOOR PEUTERS TRANSPARANT ALL SLOTH MET HANDGREPEN NABAIJI

Het Nabaiji-team heeft in het kader van onze kwaliteitscontrole geconstateerd dat de verbinding tussen de band en het zitje los kan raken. Dit gebeurt willekeurig en slechts in zeldzame gevallen. Omdat wij geen enkel risico willen nemen met de veiligheid van onze gebruikers is om deze reden is besloten het product terug te roepen.

Meer informatie

De grootste sportwinkel van Nederland

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen (voetbalschoenen, hardloopschoenen etc.) en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kunnen we de prijzen laag/goedkoop houden, maar hoeven we geen compromissen te sluiten als het gaat om kwaliteit!

Decathlon heeft in Nederland momenteel 17 vestigingen (Amsterdam, Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden, Breda, Rotterdam (2), Arnhem, Eindhoven, Den Haag, Alkmaar, Tilburg, Enschede, Roermond, Utrecht en Groningen), maar er komen er heel binnenkort nog een aantal bij!

Lees meer

Sportartikelen voor 65 sporten

In Nederland is er een heel divers aanbod van sportzaken, van sportspecifiek tot een sportwinkel die van alles aanbiedt en van kleine tot grote sportwinkels. Bij Decathlon vind je 65 sporten, met de bijbehorende sportartikelen. Het maakt niet uit of je in de winkel loopt of op de website kijkt, overal zijn de producten per sport gesorteerd. We hebben sportartikelen die ideaal zijn wanneer je begint met sporten. Maar ook als je al wat verder gevorderd bent in jouw sport, kun je heel goed bij Decathlon terecht.

Sportspullen voor alle seizoenen onder één dak

Tijdens de zomermaanden vind je in al onze winkels een zeer uitgebreid aanbod aan kampeer artikelen. Een van de meest bekende merken van Decathlon is Quechua, hét kampeermerk voor de ultieme kampeerervaring. Van slaapzakken en luchtbedden tot onze unieke Fresh & Black tenten, met de producten van Quechua verzeker je jezelf van de perfecte kampeervakantie! Kom je er online tijdens het oriënteren of bestellen niet helemaal uit? Onze (online)sportexperts helpen je graag verder!

Naast sportspullen voor teamsporten en het outdoor gedeelte, staat Decathlon (wereldwijd) bekend om haar fietsen van het eigen merk B'Twin en ook dit merk staat bekend om haar prijs-kwaliteitverhouding. Dat B'Twin echt gelooft in haar eigen producten, blijkt wel uit het feit dat je op een fiets een levenslange garantie krijgt. Dus voor kinderen die net hun eerste meters maken op een kinderfiets of voor de echte kilometervreters die een stevige mountainbike of razendsnelle racefiets zoeken, Decathlon heeft voor iedereen de juiste fiets. Dus wil jij een fiets kopen, check dan de collectie in onze online fietsenwinkel!

Passie voor sport

Een ander punt waarmee Decathlon het verschil maakt, is het feit dat er enkel mensen werkzaam zijn met een passie voor sport in het algemeen en hun eigen sport in het bijzonder. Bij iedere afdeling vind je wel iemand die alles weet van de verschillende producten waardoor de juiste informatie altijd binnen handbereik is.

Op de website is de expertise van al onze medewerkers terug te zien in bijvoorbeeld de hoe-kies-ik onderdelen die je vindt bij onder andere de crosstrainers en hometrainers. Informatie over deze en nog veel meer andere artikelen vind je dan weer terug in onze overkoepelende fitness shop.