Waardevolle hulp om je evenwicht te bewaren!

Fitness_Cardio Fitness - Yogablok DOMYOS - Fitness
Fitness_Cardio

Yogablok in kurk DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: yoga. Waardevolle hulp om je evenwicht te bewaren! Dicht en vormvast, handig om mee te nemen naar de yogales, om op te zitten of voor yogahoudingen. Afmeting: 22 x 13,5 x 7,5 cm.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€9.99 - %

Vanaf €9.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8339945
TECHNISCHE INFORMATIE
Het yoga-assortiment van Domyos. Het volledige gamma is ontworpen met het oog op basiscomfort tijdens de yogasessies. Domyos ontwikkelt producten in teamverband om ervoor te zorgen dat yogasessies aangenaam en ontspannend blijven. Zo kan jij je optimaal concentreren op je houding en ademhaling. De modellen zijn getest in gebruik en worden regelmatig bijgewerkt op basis van de feedback van onze klanten.
Wat doet yoga voor je? Yoga is een bewegingsleer die afkomstig is uit oude India en waarbij wordt gestreefd naar harmonie tussen lichaam en geest. Regelmatige oefening brengt lichaam en geest in evenwicht. Je lichaam wordt soepel, sterk en strak. Je krijgt meer zelfvertrouwen, je voelt je rustig en ontspannen.
Waarvoor dient het yogablok? Dit yogablok helpt je te verbeteren in je yogahoudingen. Kan ook het kussen of de zafu vervangen tijdens de meditatie of de diamanthouding om de enkels te verlichten.
Voor meer veeleisende houdingen (bijvoorbeeld de halve maan: Ardha Chandrasana ), waarbij je hele lichaamsgewicht op het blok rust, kies je beter voor dit blok van kurk of voor een blok van hout. Die zijn zwaarder, maar ook vormvaster dan een blok in schuimstof.
VOORDELEN
Stabiliteit Helpt om het evenwicht te zoeken. Afmeting 22 x 13,5 x 7,5 cm.
Zachtheid Kurk is een zacht materiaal dat aangenaam aanvoelt.
KENMERKEN
Kleur
grijs
Afmeting
220 x 135 x 75 mm
Gewicht
90 g
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling handvat : 100.0% Kurk
Onderhoudstips Reinigen met een vochtige doek en essentiële oliën.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: