Waardevolle hulp om je evenwicht te bewaren!

Fitness_Cardio Fitness - Yoga blok DOMYOS - Fitness
Fitness_Cardio

Yoga blok in kurk DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: yoga. Waardevolle hulp om je evenwicht te bewaren! Dicht en vormvast, handig om mee te nemen naar de yogales, om op te zitten of voor evenwichtshoudingen. Afmeting: 23 x 15,5 x 7,5 cm.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€9.99 - %

Vanaf €9.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8339945
TECHNISCHE INFORMATIE
Het yoga-assortiment van Domyos: Het volledige assortiment is ontworpen met het oog op comfort, essentieel bij yoga. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen, opdat je yogasessies een moment van ontspanning en plezier blijven. Zo kun je je optimaal concentreren op je houding en ademhaling. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen? Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
Waarvoor dient een yogablok? Dit yogablok helpt je te verbeteren in je yogahoudingen. Kan ook het kussen of de zafu vervangen tijdens meditatie of diamanthouding om de enkels te verlichten.
Voor meer veeleisende houdingen (bijvoorbeeld de halve maan: Ardha Chandrasana ), waar heel je lichaamsgewicht op het blok komt te rusten, kies je beter voor een blok uit kurk of hout. Die zijn zwaarder, maar ook vormvaster dan een foam blok.
VOORDELEN
Stabiliteit Helpt om het evenwicht te zoeken. Afmeting 22 x 13,5 x 7,5 cm.
Zachtheid Zacht kurk, voelt aangenaam aan.
Dichtheid: 300 kg/m³ +/-10%.
Ecodesign Kurk, een zacht en hernieuwbaar materiaal.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
handvat
100.00% Kurk
Onderhoudstips Reinigen met een vochtige doek en essentiële oliën.
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: