Het neusje van de zalm van B'TWIN.

Onderdelen Fietsen - Vouwband Resist 9 700X25 B'TWIN - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - Vouwband Resist 9 700X25 B'TWIN - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - Vouwband Resist 9 700X25 B'TWIN - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - Vouwband Resist 9 700X25 B'TWIN - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - Vouwband Resist 9 700X25 B'TWIN - Fietsonderdelen
  • Onderdelen Fietsen - Vouwband Resist 9 700X25 B'TWIN - Fietsonderdelen
Onderdelen

Flexibele raceband Resist 9 700x25 zwart / Etrto 25-622 B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: regelmatige en intensieve ritten met de racefiets: perfect voor trainingen. Band B'TWIN Resist 9 700x25 zwart, om zelfs de meest intensieve trainingsritten af te werken.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€15.99 - %

Vanaf €15.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8342353
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe meet je de slijtage van een band? Om de slijtage van je racebanden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Tekenen van slijtage zijn bijvoorbeeld een uitrafelend loopvlak, kleine scheurtjes in het rubber, een afgeplat loopvlak en uiteraard, een zichtbaar bandenkarkas. Gevallen genoeg dus waarin je band aan vervanging toe is.
De buitenband afnemen? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe je band weer opleggen? Om je band weer op te leggen, moet je eerst één hiel van de band op de velg leggen. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt). Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe je band juist oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen. Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip. Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten. Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
VOORDELEN
Compatibiliteit Voor binnenbanden van 700x18 tot 700x25 en wielen van 700 (28").
Perforatiebestendig Puncture Protect: mesh in nylon met hoge dichtheid onder het loopvlak.
Grip Uitstekende grip op de hellingshoek.
Rendement De doorsnede van 25 mm levert een uitzonderlijk rendement op.
Lichtheid Gewicht: 320 g
KENMERKEN
Gebruik
race
Bandenmaat
700x25
Hieldraad
soepel
ETRTO
25-622
TPI
40
Gewicht
350 g
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Membraan
20.0% Rubber, 80.0% Natuurlijk rubber - latex
Onderhoudstips Om de kwaliteiten van de band optimaal te benutten, moet de druk afhankelijk van het weer 6,0 tot 8,0 bar bedragen. Controleer ook geregeld het karkas van de band om het risico op lekrijden en ongevallen te vermijden.
Voorraadinfo Dankzij de soepele hieldraad kun je deze band vlot opvouwen om hem gemakkelijk mee te nemen en te bewaren.
Gebruikslimiet Respecteer altijd de aangegeven bandendruk.
OVERIGE INFORMATIE
het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, schuurvastheid, duurzaamheid, rendement...
Producttest Bij B'TWIN werken we aan de banden van de toekomst. Onze O&O-ingenieurs bedenken en ontwikkelen ze in onze internationale hoofdzetel in het Franse Rijsel. Daar worden de banden getest in onze laboratoria en in gebruik goedgekeurd door een team van profrenners, om een onberispelijke kwaliteit te verzekeren. Die technische knowhow herkent u aan het label "DESIGNED IN FRANCE" dat op de banden gedrukt staat.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: