De eerste slofjes voor kleuterturnen!

Fitness_Fitnesskleding Yoga, Dans, Turnen - Turnslofjes Ultralight DOMYOS - Gymnastiek en Dans
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/fe5566a841f7474eb30235f1eb07453c.zip/index.html
Fitness_Fitnesskleding

Slofjes voor kleuterturnen Ultralight donkergrijs DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: kleuterturnen. De eerste slofjes voor kleuterturnen! Met deze gemakkelijke en praktische slofjes kan je kleintje niet uitschuiven tijdens het turnen.

Kleur : Donkergrijs

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€9.99 - %

Vanaf €9.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8278585
TECHNISCHE INFORMATIE
De heilzame effecten van een fysieke activiteit van jongs af: Regelmatig sporten vanaf jonge leeftijd is enorm heilzaam voor de fysieke en mentale ontwikkeling van je kind. Door kinderen van jongs af een goede levenshygiëne bij te brengen, zullen ze minder snel te kampen krijgen met kwaaltjes en gezondheidsproblemen. Bovendien bevorderen activiteiten in groep de sociale integratie en dragen ze bij tot de persoonlijke ontplooiing.
De fysieke en mentale voordelen: Wat zijn de fysieke voordelen?
- Ontwikkeling van de elementaire fysieke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling)
- De groei bevorderen
- Obesitas voorkomen

Wat zijn de mentale voordelen?
- Meer zelfvertrouwen
- Een gemakkelijkere integratie in een groep
- Een vlottere ontplooiing van je kind
Gebruikstips: Deze Domyos-slofjes zijn speciaal gemaakt voor binnen (op een droge, niet-schurende vloer). Je kan ze gewoon aantrekken zonder sokjes, zo behouden de voetjes een maximaal contact met de ondergrond. En de zenuwen onder de voeten zorgen voor een nog beter aanvoelen, zodat je kind perfect zijn evenwicht vindt.
De eigenschappen van een kindervoet: Blootsvoets stappen is beter voor een kind. Op die manier ontdekt en herkent het gevoelsimpulsen. De zenuwen onder de voeten helpen te bepalen hoe het lichaamsgewicht verdeeld moet worden, voor een goed evenwicht. Deze slofjes van Domyos zijn breed en soepel, zodat de voetjes van je baby goed ontwikkelen en eindeloos kunnen aansterken. En intussen zijn ze beschermd tegen de kou of tegen gevaarlijke ondergronden. Al ons schoeisel is aangepast aan de specifieke voetbouw van de allerkleinsten.
De sport: Wat is kleuterturnen?
Het gaat om leuke, speelse turnoefeningen in de vorm van een hindernissenparcours, aangelegd met behulp van aangepast materiaal, en onder begeleiding van monitoren. Een parcours bestaat uit een reeks obstakels op kindermaat (balken, trapjes, hellende vlakken, parallelle staven, tunnels, rollen...) waar ze op kunnen klimmen, glijden, springen, hun evenwicht zoeken enz. Kleuterturnen is geschikt voor kinderen van 10 maanden tot 6 jaar.
De heilzame effecten in de praktijk: Wat zijn de voordelen van kleuterturnen?
Kleuterturnen stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Door ze hun evenwicht te laten zoeken op de verschillende hindernissen, te springen, te rollen, te klimmen...worden ze bovendien zelfstandiger en krijgen ze meer zelfvertrouwen.
De outfit: Wat is de beste outfit voor kleuterturnen?
Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirtje en een shortje of broekje uit een soepele stof, en een truitje of een trainingspak om je kind warm te houden voor en na het turnen. En een paar turnslofjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
Het belang van de juiste schoenmaat: Hoe kies je de juiste schoenmaat?
Je moet altijd de juiste schoenmaat kiezen. Een maatje groter of kleiner nemen (al scheelt het maar 5 mm) is geen goed idee. Zijn de schoentjes te klein, dan loopt je kind het risico op enkel- of teenblessures of een beschadigde huid. Zijn ze te groot, dan bestaat de kans dat je kind anders gaat stappen en zo blaren krijgt door de wrijving. Bij een kind tussen 1 en 2 jaar verandert de schoenmaat gemiddeld om de 3 à 4 maanden. Check de maat dus geregeld.
VOORDELEN
Grip Goede grip dankzij de antislipzool en de verstevigingen voor- en achteraan.
Gebruiksgemak Apart linker- en rechterschoentje, klittenband: zet zich mooi naar de voet
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Samenstelling Buitenkant van : 90.0% Polyester, 10.0% Polyurethaan Binnenkant van : 100.0% Polyester Zool van : 100.0% Thermoplastische polyethyleen
Producttest De turnslofjes Ultralight van Domyos zijn getest in gebruik door jonge turnertjes. Alle Domyos-schoeisel wordt trouwens uitvoerig getest in ons lab (om bijvoorbeeld de grip te controleren). Zo voldoen onze producten aan de Decathlon-eisen op het vlak van toxicologie. En tot slot is ook de stevigheid van al onze stoffen en materialen beproefd.
Gebruikslimiet Gemaakt voor binnen.
Voorraadinfo We raden aan je Domyos-slofjes te bewaren op een droge, donkere en goed verluchte plek.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: